CTP, despre planul Vioricăi Dăncilă: „E ultima ei șansă”

CTP, despre planul Vioricai Dancila

Gazetarul CTP a comentat prestația Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale, de la conferința de presă, organizată miercuri seară. Ce i-a spus acum, după ce zilele precedente, în scandalul cu Claudiu Manda, a afirmat că acțiunea ei ”arată că nu gândește”?

CTP, despre planul Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă a susținut o declarație de presă miercuri seară, 13 noiembrie, la sediul central al PSD din Șos. Kiseleff nr. 10. În continuare, liderul PSD l-a invitat pe Iohannis la dezbatere, ”duminică, la televiziunea națională”, spunând că îi va trimite chiar și temele de discuție, pentru ca acesta să aibă timp ”să pregătească niște răspunsuri ceva mai pertinente și mai consistente”.

CTP, despre planul Vioricai Dancila:
Dăncilă, conferință de presă

Amintim că discursul Vioricăi Dăncilă a avut loc la câteva minute distanță de cel al președintelui Klaus Iohannis. De asemenea, și după cel din urmă, gazetarul a intrat, în direct, la Digi 24, pentru a-i comenta prestația. Analistul politic i-a adus nenumărate laude șefului de stat, afirmând că și-a îmbunătățit comunicarea cu jurnaliștii, dar și discursul.

”Nu sunt obligatorii…”

Cât despre prestația Vioricăi Dăncilă, care s-a rezumat la insistențele față de președinte pentru a avea loc o dezbatere, CTP a spus că democrația înseamnă vot liber, direct, universal și secret desfășurat în condiții legale, iar campania electorală nu are prevederi speciale pentru candidați. De altfel, recent, comentatorul politic a mai atins acest subiect, ridicând o întrebare: ”Cum să te întâlnești cu cineva care e atât de jos?”.

„Fiecare e liber să-și facă programul electoral cum dorește. Nu sunt obligatorii aparițiile tv sau emisiunile radio, conferințele de presă, nici chiar întâlnirile cu alegătorii. Respectivul, cu expresia președintelui Constantinescu înainte de turul II 1996, se poate duce la pescuit pe toată perioada campaniei, dacă, în înțelepciunea lui, consideră că așa va obține mai multe voturi”, a mai scris CTP, potrivit republica.ro.

„Scopul principal pe care îl urmărește fosta premier este să ațâțe emoțional masele împotriva lui Iohannis, prin orice mijloace, căci e ultima ei șansă”, a adăugat CTP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI