CTP, atac la Monica Pop pentru că refuză vaccinul. Cum și-a bătut joc de studiile și meseria ei: ”Precupeață la piață”

CTP, atac la Monica Pop pentru că refuză vaccinul. Cum și-a bătut joc de studiile și meseria ei: ”Precupeață la piață”
Ce spune CTP despre declaraţiile Monicăi Pop legate de vaccinul pentru coronavirus

CTP, atac umilitor la Monica Pop pentru că refuză vaccinul. Gazetarul îi critică dur pe cei care fac campanie masiv împotriva imunizării pentru coronavirus. Ce spune acesta despre celebrul medic oftalmolog?!

CTP, despre vaccinul anti-COVID

Cristian Tudor Popescu îi critică aspru pe cei care îi îndeamnă pe români să nu se vaccineze împotriva COVID-19. Jurnalistul o dă astfel exemplu pe Monica Pop, cea care a susţinut, fără dovezi clare, că injecţia care ar trebui să ne protejeze de coronavirus poate să provoace leucemie.

“Există o serie de cetățeni care nu au de gând să se vaccineze, în cazul în care – și e destul de limpede că vom avea acest vaccin. Dar nu numai asta – că dacă ar fi numai asta, tot ar fi bine – dar care fac și o propagandă sălbatică împotriva acestui vaccin printre ceilalți cetățeni, fac o propagandă feroce printre cetățenii care, unii dintre ei, au o atitudine pe care eu o înțeleg, nu e de condamnat. Spun: domnule, vreau să mă lămuresc, să vedem datele, să întreb, vedem cum funcționează, ce spun specialiștii.

Mai spun ceva acești cetățeni: aștept să văd ce se întâmplă cu ceilalți, cu cei care se vaccinează, dacă mor, atunci nu mă mai vaccinez. Cu asta nu pot fi de acord. În primul rând, pentru că eu, de pildă, mă voi vaccina. În ce condiții? În condițiile în care acest vaccin are aprobările tuturor organismelor europene specializate. Deci, nefiind vorba de un vaccin Noviciok sau, mă rog, Sputnik, fiind vorba de un vaccin testat și răstestat de către organismele medicale europene și mondiale, practic asta rezolvă problema pe care și-o pun cei care așteaptă să vadă ce se întâmplă cu ceilalți.

Nu e nevoie, pentru că sunt mii și mii de oameni testați înainte ca acest vaccin să fie livrat pe scară largă în întreaga Europă. Această testare se face înainte, nu trebuie să se facă pe cetățenii români și să ne lămurim noi ceilalți, care stăm în expectativă, dacă mor sau nu”, a scris jurnalistul, conform Digi24.

Ce spune CTP despre Monica Pop

De asemenea, gazetarul a precizat că va face parte dintre cei care vor accepta vaccinul, acesta având încredere în injecţia care va avea aprobările UE. Conform lui Cristian Tudor Popescu, multe dintre persoanele care apar în mediul public dezinformează românii, lucru care ar putea deveni un risc naţional.

“De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog, doamna Monica Pop. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”.

Dânsa vorbește despre leucemie, virus și vaccin și mai înainte vorbește despre inducție genetică: „vaccinul produce inducție genetică”. Nu ne spune ce înțelege dânsa prin inducție genetică. Vorbește despre domenii ale științei medicale, genetică, oncologie, hematologie, virusologie epidemiologie. Toți medicii profesioniști din aceste domenii sunt făcuți afiș. Această doamnă oftalmolog își bate joc de colegii ei de breaslă din toate aceste domenii. Va să zică acest vaccin se cercetează de câteva luni și doamna oftalmolog știe ea că face leucemie vaccinul, că face inducție genetică.

Probabil are un laborator acolo unde lucrează, la oftalmologie, are un laborator mai performant decât tot ce au AstraZeneca, Pfizer, Modernă, are acasă, cred, că la spital nu poate să aibă, acolo tratează probleme de ochi. A făcut cercetări dânsa și a adus aceste previziuni în domenii fundamentale ale medicinei în care colegii ei sunt niște imbecili neputincioși. Ne spune doamna oftalmolog.

Vorbește ca o precupeață la piață. 10 ani, hai 5 de la mine. Discută această doamnă medic exact ca o precupeață la tarabă. Și se numește medic, om de știință – ar trebui să fie”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI