CTP, atac nemilos la adresa lui George Simion: “Vrea să dăm dracului morții de la ATI și să relansăm HoReCa prin hore și paranghelii”

CTP, atac nemilos la adresa lui George Simion: “Vrea să dăm dracului morții de la ATI și să relansăm HoReCa prin hore și paranghelii”
CTP, atac dur la adresa lui George Simion

Jurnalistul CTP a revenit în atenția publicului cu o analiză obiectivă a protestelor desfășurate în ultimele două zile. Din păcate, concluziile sunt triste, asemeni situației în care se afla și România, în plin val trei al pandemiei. Potrivit acestuia, cetățenii care se luptă împotriva restricțiilor anti-Covid-19 sunt victime ale unei societăți lipsite de educație.

Cristian Tudor Popescu, atac la adresa protestatarilor

Scriitorul și jurnalistul Cristian Tudor Popescu pune punctul pe „i” și trage un semnal de alarmă cu privire la manifestațiile violente care au împânzit România în ultimele 48 de ore. Acesta judecă aspru partidul AUR, inițiatorul acestui protest inopinantc, cât și pe cei care au participat activ, fără a se gândi la consecințele acțiunilor lor.

„Ei nu știu ce e aceea o dictatură. Nu știu ce e aceea libertate. Nu știu ce înseamnă un virus, o boală ucigătoare, spitalul. Nu știu cum e suferința, nu știu cum arată moartea, pentru ei bătrânii nu sunt doar morți, nici nu există.

Nu știu să facă parte din altceva decât din găști de cartier și galerii de fotbal. Nu știu ce e foamea despre care fac strigare. Nu știu să vorbească, nu știu să gândească, nu știu decât să hăulească, la comandă, fără să înțeleagă prea mult ce.

Sunt generația care trăiește În Neștire. Sunt produsul educației, mai exact al ignoranței primite acasă și la școală.”, a transmis CTP într-un editorial pe Republica.ro.

„Cretinăraia „Jos pandemia” este singura soluție găsită de George Simion”

CTP își exprimă în continuare dezgustul, punând accent pe liderul partidului AUR, George Simion, care a fost inițiatorul și „instigatorul” acestor proteste spontane, pe motiv că susține cetățenii să-și apere libertatea. Din păcate, jurnalistul este de părere că nicio astfel de abordare nu va repara acestă situație de cumpănă în care se află România, și cu atât mai mult, virusul nu se va speria de tehnicile de ardere a măștilor sau de lansarea petardelor în spații publice.

“În toate orașele mari ale țării sunt ieșiri în stradă. Partidul AUR, instigatorul și organizatorul acestor vânzoleli agresive, orbești, cu măști nu numai nepurtate, dar și arse pe asfalt, cu petarde detonate și peturi aruncate în jandarmi, nu are altă „soluție” la pandemie decât cretinăria „Jos pandemia!”.

La strigătul ăsta de luptă, nu prea cred că virușii își vor da demisia luând-o la fugă. În schimb, G. Simion, liderul AUR care a condus mărșăluitorii prin centrul Capitalei, vrea să ne facem cu toții că molima nu există, să dăm dracului măștile, vaccinurile, distanțarea, morții din ATI și să relansăm HORECA prin hore și paranghelii. Și nu uitați să votați AUR.”, a adăugat jurnalistul.

Urmărește imagini de la protestul desfășurat luni seară, în București

Urmăriți Playtech.ro și pe