23 ian. 2021 | 00:22

CTP a izbucnit nervos în direct la TV. De ce este dezamăgit total de Vlad Voiculescu

Știri generale
CTP a izbucnit nervos în direct la TV. De ce este dezamăgit total de Vlad Voiculescu
CTP este supărat pe Vlad Voiculescu

În cadrul unei emisiuni de televiziune, cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe Vlad Voiculescu. Gazetarul este dezamăgit de cum și-a început mandatul ministrul Sănătății.

De ce este dezamăgit total Cristian Tudor Popescu de ministrul Sănătății

Vineri seară la Digi 24, gazetarul l-a criticat pe ministrul Sănătății. Asta după ce Vlad Voiculescu a declarat că nu crede faptul că, în Capitală, rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut sub 3 la mia de locuitori, fără să-și susțină afirmațiile.

”Ce-i aia nu cred? Are la dispoziție un întreg aparat domnul ministru, care poate produce cifre. Cu asta se ocupă Ministerul Sănătății. Trebuia să vină să ne spună: Iată cifrele pe care le-a găsit Corpul de control și care nu corespund cu acest 3 la mie. Ce-i aia nu cred? Nu a venit cu dovezi, cu demonstrații”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Cristian Tudor Popescu: ”domnul ministru acuză fosta conducere”

De asemenea, jurnalistul este de părere că Vlad Voiculescu, fără a avea dovezi, acuză  fosta conducere a Ministerului Sănătății că a comunicat prost cu populația, acesta fiind motivul care a generat neîncredere în vaccinul anti-coronavirus.

”Domnul ministrul acuză, practic, fosta conducere a Ministerului Sănătății, liberală, că a comunicat prost cifre cu oameni și că de aceea s-a generat neîncredere în vaccinuri și în măsurile sanitare. Asta ne spune domnul Voiculescu printr-o încercare politică, destul de clară, de a arăta că ieri a fost întunericul cu alde Tătaru și liberalii, și astăzi este lumina cu domnul Voiculescu. Asta este mișcarea. Fără să ofere niște probe, dovezi”, a adăugat CTP.

CTP, dezamăgit de Vlad Voiculescu

Totodată, Cristian Tudor Popescu se arată dezamăgit de cum și-a început mandatul Vlad Voiculescu, pe care îl sfătuiește să facă mai puțină politică și mai multă administrare medicală.

”Domnul Voiculescu este dezamăgitor pentru mine. A avut un început de mandat care nu-mi place. Sper să facă în continuare lucruri bune la Ministerul Sănătății. I-aș spune să facă mai puțină politică și mai multă administrare medicală. Cam asta a făcut și Nelu Tătaru, care iarăși a fost o persoană care ne-a dat speranțe”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu

Miercuri, în cadrul unei postări pe Facebook Gabriela Firea i-a cerut în numele partidului demisia lui Vlad Voiculescu.

”Cerem demisia ministrului USR-Plus al Sănătății, Vlad Voiculescu, care se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin și de aceea, vezi Doamne, nu-și vaccinează populația”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro