Cristina Spătar, dezvăluiri șocante. Cum încearcă iubitul să o convingă să se căsătorească

Cristina Spătar, dezvăluiri șocante. Cum încearcă iubitul să o convingă să se căsătorească
Cum încearcă iubitul Cristinei Spătar să o facă să se căsătorească?

Cristina Spătar vine cu detalii neașteptate pentru fanii acesteia. În cazul ei ar vrea să se afle multe doamne. Iubitul mai tinerel încearcă să o convingă să se căsătorească. Ce face bărbatul pentru acest eveniment?

Cum încearcă iubitul Cristinei Spătar să o convingă să se căsătorească?

Soarele a răsărit și pe strada Cristinei Spătar chiar în momentul în care le credea pe toate pierdute, după divorțul de tatăl celor doi copii ai săi. Celebra regină a R&B-ului se iubește deja de cinci ani cu un bărbat mult mai tânăr decât ea, iar cu toate că lucrurile merg perfect aceasta a prins o teamă în a se mai afla încă o dată în postura de mireasă.

Relația lor a ajuns la nivelul dorit, astfel că bărbatul își dorește ca ei să facă pasul următor. Amintim că solista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Vărzaru, cel cu care a colaborat inițial.

Ulterior, din colaborare s-a ajuns la o prietenie, iar mai apoi la o poveste de dragoste. ”Ne-am cunoscut la sala de sport pe care o avea el. M-am dus să îi fac reclamă, am devenit prieteni, confidenți și apoi am făcut o relație. Avem aproape cinci ani”, a spus Cristina Spătar în cadrul unui interviu marca Antena Stars.

„La un moment dat trebuie să își facă și el familia lui, copiii lui, eu nu mai pot face”

Cristina se teme de gândul unui alt mariaj dat fiind faptul că are deja o experiență eșuată la activ, dar cu toate astea înțelege și entuziasmul bărbatului care a ajuns la vârsta la care își dorește stabilitate și ecilibru alături de ea, motiv pentru care își vrea cel puțin un contract prenupțial dacă nu o poate aduce pe cântăreață la gânduri bune vizavi de acest legământ.

”Eu nu sunt de acord cu căsătoria, el mai zice uneori că ar trebui să facem pasul ăsta, dar eu știu cum e și nu mai vreau. Am înțeles că peste ani totul înseamnă să împarți niște bunuri și să se ducă toată munca ta de o viață. El mai zice că facem un contract prenupțial și gata”, a mai adăugat artista la ”Star Magazin”

„Eu n-am așteptări fiind diferența asta de vârstă. La un moment dat trebuie să își facă și el familia lui, copiii lui, eu nu mai pot face. Eu dorm cu fetița, Albert are camera lui și el are camera lui. Ajută asta în cuplu, ai o oarecare intimitate. Pentru mine prioritatea sunt copiii. Vom vedea, acum sunt liniștită și fericită, vrem să ne luăm o casă”
Cristina Spătar

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI