Cristina Șișcanu, umilită la Bravo, ai stil! Ținuta pe care a purtat-o i-a adus numai critici horror VIDEO

Cristina Șișcanu, umilită la Bravo, ai stil! Ținuta pe care a purtat-o i-a adus numai critici horror VIDEO

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai vocale concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, iar prin spiritul său invincibil atrage multe săgeți din partea colegelor ei. Parcursul său în competiția de stil de la Kanal D este mai picant pe zi de trece, la fel și comentariile juraților la adresa ținutelor sale, care nu au fost ”răsărite” în ultimele ediții. Cea din seara de 18 septembrie nu i-a adus nicio stea.

Cristina Șișcanu, ținta criticilor venite de la jurații ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Legătura ei cu moda este nulă!”

Cristina Șișcanu a fost criticată de jurații emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce a purtat o ținută care, din punctul de vedere al specialiștilor, nu o flata deloc, iar elementele nu mergeau împreună. Totodată, vedeta a fost surprinsă de camerele de filmat alături de Andreea Tonciu, în culise, cu care s-a plâns din cauza faptului că ar putea exista favoritisme. Ambele concurente consideră că Deea Codrea și Alexandra Ungureanu ar fi cele care vor ajunge în finala emisiunii pentru că ar fi protejatele celor trei jurați.

„Nu ai voie să spui ca jurat așa ceva, chiar dacă ei în sinea lor văd cine ar putea ajunge în final. Dacă fac chestia asta intenționat, ca să ne provoace, eu nu vreau să particip la ea”, a spus vedeta.

„Dacă zilele trecute te-am apreciat, astăzi nu te regăsesc. Nu-mi place geanata, nu-mi place cum îți vine. Îți face un alt trup, chiar și pe tv. Ăsta e un experiment, nu o ținută”, a criticat-o Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu a avut și ea câteva lucruri de spus despre vestimentația aleasă de Cristina Șișcanu:

„Ești slabă! Acest tip de costume nu vin bine pe tot felul de oameni. E o amestectăruă. Nu prea ai reușit. Nu e prea bine astăzi, Cristina”.

„E o situație gravă”

Maurice Munteanu a fost cel mai dur dintre jurați cu privire la ținuta vedetei, lucru care a părut că a deranjat-o pe Cristina Șișcanu:

„Pe mine mă sperie faptul că tu ai creditat această ținută. Mă îngrijorează foarte tare. E nenorocire azi! Asta îmi demonstrează că legătura ta cu moda este nulă”.

„E exact cum i-a spus Maurice: este foarte orgolioasă. Toată emisiunea a fost supărată și a stat numai cu nasul pe sus. Săptămâna asta două ținute a avut fețe de masă. E grav că ea crede că o astfel de ținută ne-ar stinge nouă lumina”, a spus Raluca Bădulescu, într-un interviu filmat în cabina juraților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI