Cristina Șișcanu, criticată pentru că e grasă. Cum arată în costum de baie

Cristina Șișcanu, criticată pentru că e grasă. Cum arată în costum de baie

Cristina Șișcanu a plecat împreună cu familia în Grecia pentru câteva zile. Desigur, jurnalista a postat pe contul său de Instagram fotografii îmbrăcată în costum de baie. Imediat, internauţii au criticat-o că a pus câteva kilograme pe ea.

Cristina Șișcanu, criticată pentru silueta sa

În 2017, Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au devenit părinţii unei fetiţe. Se pare că jurnalista a acumulat pe perioada sarcinii aproape 30 de kilograme, ceea ce a nemulţumit-o profund. S-a pus repede pe treabă şi, cu ajutorul unui nutriţionist, a reuşit să slăbească 27 de kilograme. De atunci, aceasta s-a concentrat pe o alimentaţie sănătoasă, însă a neglijat să îşi lucreze corpul la sala de fitness.

“Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Meniul pe care l-am ţinut a fost dat de o doamnă doctor nutriţionist”, povestea în urmă cu ceva timp soția lui Mădălin Ionescu.

De curând, cei doi au plecat în vacanţă în Grecia, iar Cristina a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini în care este îmbrăcată doar în costum de baie. Din păcate, fotografiile nu au fost deloc pe placul internauţilor, aceştia criticând-o pentru felul în care arată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

“Penibil este puţin spus”. “Nu ţi se pare că ar trebui să te duci pe la sală?”, i-au scris fanii.

Răspunsul Cristinei Șișcanu la atacul internauţilor

După ce a citit asemenea comentarii, jurnalista a răbufnit, însă nu s-a lăsat afectată de cuvintele jignitoare.

“Da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sală, nu am voie să port costum de baie? Sau ar trebui să stau ascunsă? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure vă creaţi frustrări. Eu nu am frustrări chiar dacă ar “trebui” să mai pierd câteva kilograme și să fiu mai tonifiata conform unor “standarde” impuse de nu știu cine!”, a răspuns Cristina Șișcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI