20 dec. 2020 | 08:44

Cristina Șișcanu, atac la Botezatu și Maurice Munteanu: ”Ați primit așa ceva de la Tonciu?”

Monden
Cristina Șișcanu, atac la Botezatu și Maurice Munteanu: ”Ați primit așa ceva de la Tonciu?”
Acuzații dure de la Cristina Șișcanu către Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu

Controversele nu au părăsit show-ul de modă nici ultima seară! Platoul a fost plin de ironii, acuzații dure și reacții acide, dar voalate. Cristina Șișcanu nu s-a depărtat de firea-i aspră și tăioasă, așa că a părăsit podiumul cu câteva cuvinte grele pentru doi dintre jurați.

Criștina Șișcanu, acuzații dure la adresa juriului. Botezatu și Maurice Munteau, primii vizați

Soția lui Mădălin Ionescu s-a făcut cunoscută prin caracterul său extrem de tăios, niciodată de neîndupelcat în fața dreptății. Celebra prezentatoare de televiziune a pus câteva întrebări extrem de picante chiar după ce a fost eliminată. Tensiunea n-a dispărut din platou preț de câteva minute bune, când moldoveanca le-a adresat juraților câteva curiozități pe care le aveau și câțiva dintre fanii emisiunii.

Cei vizați de acuze dure au fost însă Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, care au fost fost puși într-o postură grea. În timpul acestea, Raluca Bădulescu a primit câteva ironii voalate și a fost tratată cu puțină aroganță de Cristina, cea din urmă demonstrându-i că și-a câștigat locul chiar și până aici, iar că nu norocul s-a făcut vinovat de ceva.

„Ați primit așa ceva de la Tonciu?”

Cristina Șișcanu: În această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu sau a apropiaților?Ați primit așa ceva de la Tonciu? Rugăminți sau solicitări pentru a o favoriza. Adresez această întrebare pentru că în mediul online se vehiculează acest lucru.
Cătălin Botezatu: Nu m-aș preta ca jurat la așa ceva. Tot hate-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat.
Cristina Șișcanu: A fost o zvâcnire tot în mediul online că umneavoastră ați stat n spatele ținutelor Alexandrei Șișcanu.
Maurice Munteanu: Evident că răspunsul e NU. Nu știu de ieri sau de azi cine sunt. Astea sunt chestiuni care sunt verificate.
Cristina Șișcanu: Raluca Bădulescu mi-a spus că am ajuns printr-un noroc în marea finală, norocul este al vostru că am participat la Bravo, ai Stil. Vă mulțumesc!
Raluca Bădulescu: Am dezbătut acest subiect. Și nouă ne pare bine că ai făcut parte din conurentele Bravo, ai stil.

Ilinca Vandici, detalii despre sezonul celebrităților

„Ai votat? Toată lumea să voteze! A fost cel mai tare sezon care a existat vreodată la Bravo ai stil. A fost crunt, dar a fost minunat, senzațional. Nu mă așteptam să fie atât de lung. În fiecare seară ba plângeam, ba rădeam. Au fost autentice, au știut să vorbească n-a trebuit să mă chinui să scot cuvintele de la ele și să-mi spună propoziții scurte să trebuiască să leg tot felul de lucruri. Mi-au făcut treaba mai ușoară, dar în același timp și foarte grea pentru că au vorbit foate mult. În continuu au stat pe telesoane, în continuu aveau apă. Cred că am slăbit 3 kilograme și mi-au ieșit 200 de fire albe din cauza lor, a lui Maurice în special”, a detaliat Ilinca Vandici.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro