Cristina Neagu, gol fabulos în ultima secundă a meciului CSM București – Brest. „Tigroaicele” sunt pe primul loc în grupa din Champions League – VIDEO

de: Sorin Barbu
05 02. 2023

Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare de la CSM București. În duelul cu Brest din grupele Champions League, sportiva din România a marcat nouă goluri și a reușit să egaleze în ultima secundă a partidei. „Tigroaicele” sunt pe primul loc în grupa A și și-au asigurat calificarea în sferturile competiției.

Cristina Neagu, gol senzațional în ultima secundă meciului CSM București – Brest 30-30

Cristina Neagu a „tras” din nou echipa după ea și a ajutat pe CSM București să revină pe primul loc în grupa A din Champions League. În meciul cu Brest, disputat în Sala Polivalentă din capitală, „Messi al handbalului” a marcat de nouă ori. Finalul a avut-o în prim-plan.

Jucătoarele noastre erau conduse cu 30-29 când Cristina Neagu a irosit o lovitură de la șapte metri. După ce Brest a ratat atacul, sportivele de la CSM au revenit în ofensivă, dar au greșit când au beneficiat de o lovitură de la nouă metri și nu au reușit să șuteze la poartă. Balonul a ajuns la Cristina Neagu, care a tras „ca din tun” și a marcat un gol senzațional, foarte important. Balonul s-a dus prin „paravanul” ridicat de jucătoarele formației vizitatoare.

CSM București a terminat la egalitate, 30-30, meciul cu Brest și a revenit pe primul loc în Grupa A. Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a lui CSM București, cu 9 goluri. Au mai contribuit: Dembele (5), Sudakova (4), Arntzen (4), Pintea (3), Zaadi (2), Aune (2), Omoregie (1).

Înaintea partidei, Cristina Neagu a fost premiată pentru că la meciul precedent a ajuns la borna cu numărul 1.000 în ceea ce privește partidele din Champions League.

CSM București este deja calificată în sferturile Champions League, dar dacă termină grupa pe primul loc ar avea un avantaj când vorbim de viitoarea adversară. Echipa lui Adi Vasile mai are disputat un meci în această grupă, cu Krim, penultima clasată, pe care a învins-o în tur cu 30-28. Echipa din România trebuie să obțină un punct ca să încheie pe primul loc lupta din grupe. Kristiansand înfruntă Brest, în deplasare.