Cristina ICH, amendată grav de Poliție. Iubita lui Pițurcă Jr. a început să țipe după ce a fost umilită

Cristina Ich, amendată și umilită de Poliție

Cristina Ich a fost amendată de Poliția Rutieră, dar nu asta a afectat-o foarte tare, ci ce s-a întâmplat după. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Pițurcă și de ce a fost umilită de unul din oamenii legii care s-au apropiat de automobilul ei pentru a o mustra? Unii dintre fani nu-i dau dreptate.

Cristina Ich, amendată și umilită de Poliție

Iubita lui Alex Pițurcă a fost amendată de poliție, apoi a plâns în fața fanilor de pe instagram după cele pățite din cauza umilinței aduse de către oamenii legii. Aceasta le-a mărturisit internauților prin ce a trecut. Totul s-a petrecut după ce a fost surprinsă de polițiști cu telefonul în mână, dar nu asta a fost reala problemă, ci faptul că a fost înjosită de unul din legiuitori. Din cauza nervilor și pentru că s-a simțit batjocorită, Ich a izbucnit în plâns și s-a descărcat în fața a mii și mii de oameni.

Ulterior, mulți dintre cei care o urmăresc le-au spus că au trecut și ei prin situații similare și că au fost nereptățiți sau umiliți de atitudinea superioară, neprofesionistă și incorectă a celor mai mulți dintre polițiști. Românii s-au împărțit în două tabere. Unii care o susțin pe Cristina și cred că a fost îndreptățită să le dea o replică acidă autorităților, iar alții care i-au scris vedetei că a primit cele meritate. Superioritatea s-a simțit totuși de ambele tabere – iubita lui Piți Jr. când le-a spus nonșalant polițiștilor că îi pot lua câte puncte doresc, dar și de partea oamenilor legii care au cam exagerat cu atitudinea în contextul unei simple mustrări pe șosele în fața unui om care nu s-a opus vehement să fie pedepsit pentru cele înfăptuite.

Ccristina Ich, umilită de Poliția Rutieră
Ccristina Ich, umilită de Poliția Rutieră

„Băt, câtă nesimțire. Am început să țip pe urmă”

 „Băi, câtă nesimțire. Că te uiți la Waze. Zic: unde vrei să-mi pun waze-ul? Îl aveam în mână. Băi, omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă, ok. Ia-mi și puncte. I-am zis: ia-mi 10 puncte, nu 6. Mi-a zis: ți-am dat 9. Dar dă-mi câte vrei tu. Băi, un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am văzut. Trebuia să ajung urgent undeva și nu știam strada. Aveam nervi și i-am făcut o semnătură, el: îți fac alt proces verbal. Mamă, deci… dar pentru ce să-mi faci un alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic. Pentru ce îmi faci tu un alt proces verbal. Am început să țip pe urmă. Semnez cum vreau eu. Trebuia sa-i fac reclamație. Băi și cum se comportă. Cam cât m-am abținut să nu-l înjur… Aia nu e poliție. Se numește frustrare. Te și umilesc. Ei fac abuz de putere”
Cristina Ich

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI