Cristina Cioran a dezvăluit numele fetiței sale. Lora este în extaz, de ce s-a bucurat enorm

Cristina Cioran a dezvăluit numele fetiței sale. Lora este în extaz, de ce s-a bucurat enorm
Cristina Cioran, dezvăluire neașteptată. Ce nume va purta bebelușul ei

Cristina Cioran anunța în martie că este însărcinată și va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta trece prin cele mai frumoase momente din viața sa, astfel că a avut de făcut o surpriză imensă chiar în direct. Cunoscuta actriță le-a spus tuturor ce nume va purta bebelușul său, iar totul are legătură cu Lora, spre deliciul fanilor.

Cristina Cioran a dezvăluit numele bebelușului. Totul are legătură cu Lora

Cristina Cioran s-a alăturat echipei ‘Vorbește lumea’, emisiune difuzată la PRO TV. Încă de când Adela Popescu a rămas însărcinată, multe schimbări s-au făcut în show, iar aceasta se numără printre vedetele ce bucură publicul. Bineînțeles, surprizele din partea actriței nu se opresc aici, mai ales pentru că a decis să spună în direct astăzi, 12 mai, numele pe care îl va purta fetița ei.

În timp ce își prezenta rubrica în care vorbește despre noutățile ce apar în presă despre vedetă, Cristina Cioran a decis să se supună unui impus de moment și să dezvăluie numele fiicei sale. Se pare că la acest prenume s-a gândit pentru prima oară Lora, astfel că informația dezvăluită de viitoarea mămică i-a bucurat nespus pe telespectatori, dar și pe colegii săi de platou ce o întreabă mereu despre cum decurge sarcina.

 „Vreți să vă zic numele fetiței mele? A fost pe lista Lorei, Emma se numește fetița mea. Este un nume la care m-am gândit de când am rămas însărcinată și cred că i se potrivește foarte bine. Un singur prenume, am stabilit deja.”, a spus Cristina Cioran în direct la ‘Vorbește lumea’.

Cum a anunțat Cristina Cioran sexul bebelușului. Toată lumea credea că o să aibă un băiețel

Chiar dacă mulți urmăritori de pe Instagram spuneau că actrița sigur are băiețel, se pare că toată lumea s-a înșelat. O micuță fetiță este pe drum, după cum a dezvăluit chiar Cristina Cioran în trecut la aceeași emisiune moderată de Cove și Lora. Pe atunci, ea povestea că are câteva variante de nume, dar așteaptă ca fanii și colegii săi să îi ofere ajutorul.

„Asta e vestea importantă! Vă spun sexul bebelușului meu. Tu ce crezi că e? Toată lumea de pe Instagram zice că e băiețel. E o fetiță foarte drăgălașă! Abia aștept! Nu cred totuși că fetițele trebuie să se îmbrace în roz și băiețeii în abastru, dar în acest caz înseamnă că o să avem o fetiță. Noi ne-am gândit la nume, avem și o listă. Nu contează cu ce literă începe, dar trebuie să fie foarte scurt. Vreau să se termine în A sau E! Vreau ceva simplu, nu vreau să se prescurteze.”, a spus ea la emisiunea menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI