Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună din nou. Anunțul făcut de vedetă pentru fani

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună din nou. Anunțul făcut de vedetă pentru fani
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună din nou.

Cristina Ciobănașu a împlinit pe 24 septembrie vârsta de 25 de ani, iar viața ei pare să fi fost desprinsă dintr-o telenovelă. Recent, ea s-a despărțit de cel cu care a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, Vlad Gherman. Însă cei doi vor fi din nou împreună, iar anunțul a fost făcut de vedetă pentru fanii săi.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună din nou

Cristina Ciobănașu și Vlad German, din nou împreună. Se întâmplă în serialul Adela, de la Antena 1, unde cei doi joacă. Anunțul a fost făcut de frumoasa actriță.

”Personajele noastre nu se prea intersectează. Dar o să vedeți că o să avem secvențe împreună. Am și făcut o glumă împreună la un moment dat. Mult după ce ne-am despărțit, Livia și Călin au avut prima secvență împreună, un dialog și ni se părea interesant că lucrăm de atâtea luni la proiectul asta și ei încă nu s-au întâlnit în poveste”, a spus actrița pentru Click. 

În plus, ea și Vlad Gherman, fostul ei iubit, încă fac emisiunea CoolTour de la HappyChannel.

”Da, în continuare facem emisiunea, lucrăm împreună, am rămas prieteni, filmăm împreună. Puteți urmări emisiunea de luni până vineri, de la 17.30, pe Happy Channel și ne vedeți și în serialul „Adela”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

”Mi-a fost greu la început”

Amintim că Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au îndrăgostit în serialul Pariu cu Viața, iar relația lor a durat nouă ani. Întrebată ce ar fi fost dacă cei doi nu s-ar fi îndrăgostit atunci, Cristina Ciobănașu a declarat:

”Nu m-am gândit, am luat lucrurile așa cum au venit. El probabil n-ar fi avut traiectoria pe care a avut-o. Cu siguranță că nici eu n-aș fi avut-o, pentru că noi așa ne-am lansat, ca un cuplu și am funcționat ca un cuplu. Chiar dacă am avut proiecte înainte în care am jucat singură sau fără partener, să zic așa, proiectul cu care ne-am lansat a fost „Pariu cu viața”, în formula asta de cuplu în viață reală și serial.

Cu siguranță că dacă nu eram împreună drumurile noastre nu știu dacă s-ar fi întâlnit și carierele noastre cred că ar fi fost în puncte diferite”, a spus Cristina Ciobănașu care a recunoscut că la început i-a fost greu să îl vadă în fiecare zi pe fostul ei partener.

”Mi-a fost greu la început”.

Cât despre un nou iubit, cel cu care a apărut pe rețelele de socializare, actrița a spus:

”Nu vreau să vorbesc despre asta, dacă am lucruri de spus, mai ales despre viața mea privată, veți afla de pe Instagramul meu. Da, viața mea s-a schimbat, ca și a lui Vlad”, a conchis actrița din ”Adela”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI