Cristiano Ronaldo, gesturi mizerabile după ultimul meci al lui Al Nassr. Cum a reacționat când fanii rivali au scandat numele lui Lionel Messi – VIDEO

de: Sorin Barbu
19 04. 2023

Cristiano Ronaldo are din nou probleme în Arabia Saudită. Starul portughez s-a enervat că echipa lui a pierdut, iar când a trecut pe lângă tribuna fanilor adverși și-a pus mâna pe organele genitale, în momentul în care rivalii au scandat numele lui Lionel Messi. Momentul a fost filmat.

Cristiano Ronaldo, gesturi șocante după meciul Al Hilal – Al Nassr 2-0

Cristiano Ronaldo este plătit în Arabia Saudită cu 200 de milioane de dolari, dar nici în cele mai dure coșmaruri, șeicii lui Al Nassr nu s-au gândit că echipa lor poate pierde titlul, după atâtea investiții. Și totuși, Al Nassr are probleme tot mai serioase, după ce a fost învinsă, cu 2-0, în duelul cu Al Hilal, din etapa cu numărul 24.

Starul portughez a fost foarte nervos și a primit un cartonaș galben, după ce a doborât un adversar. A și trimis o dată mingea în plasă, dar reușita i-a fost anulată după ce asistentul a semnalizat că atacantul de 38 de ani se afla în ofsaid. Decizia a fost confirmată și după ce a fost verificată în camera VAR.

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a făcut un gest care a stârnit furie. În momentul în care a ajuns în fața sectorului unde se aflat fanii echipei gazdă și-a pus mâna pe organele genitale când a auzit că rivalii scandează numele lui Lionel Messi.

Nu este prima oară când fostul atacant de la Manchester United, Real Madrid și Juventus își „iese din pepeni”, într-un meci din Arabia Saudită, o țară unde astfel de gesturi nu sunt deloc bine privite. S-a certat cu adversarii și la confruntarea cu Al-Feiha, dar a avut probleme și în alte partide când a fost foarte nemulțumit de deciziile arbitrilor. Și și-a strigat furia cu gesturi largi, foarte elocvente.

În urma acestei înfrângeri, echipa lui CR 7 are șanse tot mai mici la titlu. Al Nassr se află la trei puncte de liderul Al-Ittihad, care are și un meci mai puțin disputat. Dacă Al-Ittihad va câștiga săptămâna viitoare cu Al Shabab, distanța față de lider va fi de șase puncte. Iar până la finalul sezonului mai sunt doar șase etape.

Ronaldo a marcat de 11 ori în 11 partide, dar în ultimele două meciuri nu a mai găsit drumul spre gol, cu Al Feiha, 0-0, și Al Hilal, 0-2.