Cristiano Ronaldo, criză de nervi după ce Al Nassr a pierdut meciul cu Al-Ittihad. „Redus la tăcere, s-a chinuit” – FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
10 03. 2023

Cristiano Ronaldo a fost foarte nervos după ce Al Nassr a fost învinsă în deplasare de una dintre echipele cu care luptă la titlu: Al-Ittihad. Starul portughez a lovit mai multe sticle cu apă și a vrut să arunce banderola de căpitan. Presa din Arabia Saudită i-a criticat prestația din acest meci.

Cristiano Ronaldo a vrut să arunce banderola de căpitan

Cristiano Ronaldo nu s-a ridicat la înălțimea așteptătilor în meciul Al-Ittihad – Al Nassr 1-0, din etapa cu numărul 20 din Arabia Saudită. Atacantul de 38 de ani a trimis trei șuturi, unul pe poartă, unul pe lângă poartă și altul blocat, a atins balonul de 48 de ori și a avut o acuratețe a paselor de numai numai 67%. La final a fost foarte nervos. A lovit cu piciorul mai multe sticle cu apă și a vrut să arunce banderola de căpitan, gest care ar fi fost văzut ca o jignire de șeicii care i-au asigurat un contract pe doi ani și jumătate de 500 de milioane de dolari. Colegii au făcut mari eforturi să-l calmeze.

Cristiano Ronaldo, criticat de presa din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a fost criticat de presa locală, după meciul în care Al Nassr a pierdut a doua oară în acest campionat. Ultima înfrângere a fost acum mai bine de șase luni.

„Al-Nassr pierde primul loc în clasament. Ronaldo a fost redus la tăcere de o defensivă care a primit doar șase goluri în 20 de meciuri. În prelungirile meciului, jucătorul de 38 de ani putea să marcheze, dar șutul său puternic, cu stângul, a fost respins excelent de către portarul lui Al-Ittihad, Grohe.

Frustrare maximă! Ronaldo a fost vizibil furios după fluierul final al meciului. A vorbit singur pe teren, a gesticulat și a avut reproșuri pentru coechipieri. Înainte de a părăsi gazonul, Ronaldo și-a aplaudat fanii, apoi a lovit câteva sticle cu apă”, notează saudigazette.com.

„Toți ochii au fost pe Cristiano Ronaldo în derby-ul cu Al-Ittihad, dar portughezul n-a putut să facă diferența. A fost o înfrângere meritată pentru Al-Nassr, iar Ronaldo s-a chinuit în fața apărării gazdelor.

În prima repriză, care a fost lipsită de calitate, Ronaldo a avut o singură ocazie. Șutul său a fost respins de portarul Grohe, dar starul portughez a fost semnalizat în ofsaid oricum.

Cristiano Ronaldo putea să câștige un punct pentru echipa sa. În prelungirile partidei, a avut o ocazie clară de a marca. A găsit spațiu în careu și a șutat la colțul scurt, dar portarul Grohe a respins mingea, o intervenție excelentă.

Ronaldo are două meciuri la rând fără gol marcat și a părăsit terenul extrem de nervos și frustrat”, notează o altă publicație din Arabia Saudită.

Jurnaliștii de la site-ul Sofascore i-au acordat nota 7, dar fanii au transmis că au fost foarte indulgenți și seduși de imaginea lui Ronaldo.

„Cristiano Ronaldo nu a reușit să impresioneze în meciul cu Al-Ittihad. A avut o singură ocazie clară de gol, în prelungirile partidei, dar portarul a intervenit excelent. Portughez a părăsit terenul nervos”, notează indianexpress.com.

Cristiano Ronaldo are opt goluri și două pase decisive în șapte meciuri pentru Al-Nassr. În urma acestei înfrângeri echipa lui a ajuns pe locul doi, iar în fotoliul de lider a urcat Al-Ittihad.