Cristiano Ronaldo a primit de Crăciun un cadou de 340.000 de dolari de la Georgina Rodriguez. „Mulțumesc, iubirea mea” – VIDEO

de: Sorin Barbu
28 12. 2022

Cristiano Ronaldo a plecat cu zâmbetul pe buze în Arabia Saudită unde negociază un contract uriaș cu Al-Nassr. Starul portughez s-a distrat de minune cu familia de Crăciun, iar Georgina Rodriguez i-a făcut o mare surpriză. I-a adus în curte o mașină de 340.000 de dolari.

Cristiano Ronaldo, răsfățat de Crăciun de „Moșul Georgina Rodriguez”

Cristiano Ronaldo se află în aceste zile în Arabia Saudită unde negociază un contract de aproape jumătate de miliard de euro cu Al-Nassr. Și asta doar pentru un contract de doi ani și jumătate ca jucător, pentru că la finalul înțelegerii ar trebui să rămână în funcția de ambasador pentru că oficialitățile din Arabia Saudită au nevoie de ajutor în încercarea de a obține organizarea Campionatului Mondial de Fotbal din anul 2030.

Înainte să plece, Ronaldo a avut parte de o surpriză din partea iubitei sale. Georgina Rodriguez i-a adus în curte un Rolls Royce Dawn decapotabil. Mașina costă 340.000 de dolari și a fost livrată cu o fundă mare, roșie, pe capotă. „O noapte de Crăciun magică. Vă iubesc. Mulțumim, Moș Crăciun”, a scris Georgina Rodriguez pe Instagram, alături de un filmuleț în care a surprins reacția iubitului când a văzut bolidul. „Mulțumesc, iubirea mea”, a scris Ronaldo pe Instagram, alături de o poză în care se află la volan, cu Georgina și copiii în mașină.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cristiano Ronaldo este un mare fan al automobilelor. Jurnaliștii spuneau într-un documentar că ar avea în garaj 18 mașini a căror valoare depășește 21 de milioane de euro. The Sun a ridicat și mai mult miza și au scris, în perioada în care portughezul juca la Manchester United, că portughezul are în garaj mașini a căror valoare depășesc 45 de milioane de euro.

Are chiar și un Bugatti La Voiture Noire, un automobil unicat. „Bijuteria” pe patru roți costă 16,7 milioane de euro, cu taxe incluse. Conform unor surse, averea fotbalistului de 37 de ani depășește jumătate de miliard de dolari.