Cristiano Ronaldo a încercat să „dribleze” un arbitru român. Cum a reacționat starul portughez când a primit cartonașul galben

de: Sorin Barbu
27 03. 2023

Cristiano Ronaldo a fost din nou în centrul atenției la meciul Luxemburg – Portugalia 0-6, din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2024. Starul lusitan a marcat două goluri și a încercat să obțină o lovitură de la 11 metri, dar a primit cartonașul galben din partea „centralului” din România.

Cristiano Ronaldo a încercat să-l „păcălească” pe arbitrul Radu Petrescu

Cristiano Ronaldo nu are de gând să se retragă de la echipa națională și își dorește să devină un om foarte important și în mandatul noului selecționer, spaniolul Roberto Martinez. Atacantul de 38 de ani a devenit cel mai selecționat jucător din istoria fotbalului, în meciul cu Liechtenstein, iar în duelul Luxemburg – Portugalia 0-6 a marcat de două ori. A ajuns la 122 de goluri în 198 de partide în prima reprezentativă.

„Două meciuri, două victorii! Obiectiv îndeplinit. Fericit că am putut să contribui la acest start pozitiv de preliminarii pentru echipa națională. Hai, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Twitter.

În ultimul duel din preliminariile Campionatului European din anul 2024, Cristiano Ronaldo a vrut să păcălească brigada din România. În minutul 57, portughezul a căzut lângă Chanot, unul dintre stoperii gazdelor și a încercat să obțină o lovitură de la 11 metri.

„Centralul” Radu Petrescu nu a fost însă impresionat și i-a acordat cartonașul galben. Cristiano Ronaldo i-a răspuns cu o „aroganță” și i-a râs ironic în față. Reluările au confirmat că Radu Petrescu a avut dreptate și că jucătorul portughez nu a fost atins. Decizia nu a fost contestată din camera VAR.

Radu Petrescu a fost ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac și Mircea Mihail Grigoriu, al patrulea oficial fiind Iulian Dima. În camera VAR s-au aflat tot arbitri din România, Ovidiu Hațegan și Horațiu Feșnic.