Cristian Țânțăreanu, furios după ce a făcut covid-19: ”I-aș băga la pușcărie”

de: Ștefan R. Apostol
27 10. 2021

Celebrul om de afaceri Cristian Țânțăreanu trece în aceste zile prin momente destul de complicate. Deși vaccinat de două ori, omul de afaceri a fost depistat pozitiv la infecția cu covid. Astfel că a ajuns de urgență la spital. Având 77 de ani și alte complicații de sănătate, a fost nevoie de spitalizare.

Cristian Țânțăreanu infectat cu covid, deși vaccinat

Ajuns la 77 de ani, celebrul om de afaceri în imobiliare, Cristian Țânțăreanu, a trecut prin clipe extrem de grele în ultima perioadă. Deși vaccinat cu ambele doze de vaccin, spune Cristian Țânțăreanu, s-a trezit că este depistat pozitiv cu infecția covid. Analizele au ieșt pozitive în momentul în care se pregătea să se vaccineze cu a treia doză de vaccin.

“Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat două săptămâni cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori și, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu știu cum, dar tot nu a fost prea ușoară. De vreo 5 zile am venit acasă.

Am stat în spital o săptămână, și o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am niște medicamente de luat și cam asta este treaba. La Matei Balș am fost internat, nu știu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcționează treaba o săptămână și sunt mari profesioniști”, a declarat Cristian Țânțăreanu, pentru Fanatik.ro.

„Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta”

În ultima perioadă cei care nu cred în virus, dar nici în vaccinare, au ieșit în spațiul public făcând declarații șocante. Atât autoritățile cât și opinia publică, în zadar, au încercat să oprească acest val de dezinformări.

În unele cazuri, militanți anti-vacciniști și-au schimbat declarațiile, după ce au fost infectați și internați în spital. Cristian Țânțăreanu nu s-a aflat printre cei care nu cred, după cum declară, dar este revoltat împotriva celor care au încercat să dezinformeze și să transmită astfel de mesaje populației.

“Sigur că credeam, păi sunt tâmpit? Nu văd în fiecare zi ce este? Numai citind numărul de morți și de internați la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa.

Asta e crimă! Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există lege acum. A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi, tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă alta meserie”, a mai spus Cristian Țânțăreanu.