Cristian Pomohaci, lovitură devastatoare. Ce se întâmplă acum cu fostul preot

Cristian Pomohaci, lovitură devastatoare. Ce se întâmplă acum cu fostul preot

După cum știți, manifestările de evaziune fiscală nu sunt pedepsite aspru în țara noastră, iar procesele se tărăgănează pe parcursul mai multor ani. Există un nou proiect de lege prin care se dorește remedierea situației. Printre cazurile celebre de la noi se află și cel al fostului preot Cristian Pomohaci.

Cristian Pomohaci, lovitură devastatoare

În 12 martie, anul curent, judecătorii s-au pronunțat în cazul fostului preot, în dosarul în care acesta a fost cercetat pentru evaziune fiscală ce fusese deschis în urmă cu mai bine de un an. Inculpatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Inițial, Cristian Pomohaci a primit sentința cu închisoarea preț de un an cu suspendare, iar pentru a scăpa și-a recunoscut toate faptele de care a fost acuzat, dar nu s-a prezentat la niciun termen stabilit de judecători.

Ce se întâmplă acum cu fostul preot

În ultimii ani, fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost implicat în diverse scandaluri și a trecut prin mai multe probleme cu legea. Nu au trecut mai mult de o lună de când judecătorii s-au pronunțat în dosarul său pentru evaziune fiscal, și a mai venit o decizie din partea acestora. După ce a rămas fără permis de conducere, Pomohaci s-a judecat timp de doi ani cu IPJ Brașov, iar în urmă cu trei zile a pierdut și acest proces în care solicita anularea sancțiunii contravenționale.

Cristian Pomohaci, lovitură devastatoare. Ce se întâmplă acum cu fostul preot
Cristian Pomohaci, lovitură devastatoare. Ce se întâmplă acum cu fostul preot

”Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul POMOHACI CRISTIAN DORIN, împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBVX nr. 0190184/08.07.2018 întocmit de către INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI BRAŞOV, ca fiind neîntemeiată. Menţine sancţiunile care i-au fost aplicate petentului în baza procesului verbal contestat. Ia act de faptul că, intimata nu a solicitat obligarea petentului la plata cheltuielilor de judecată.”, se specifică în noua decizie judecătorească.

Astfel că, în urma acestei noi decizii, fostul preot va rămâne pieton, în continuare și va trebui să se prezinte la celălalt proces, de evaziune fiscală.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI