Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura. Ce a putut spune despre ruptură, la scurt timp după ce s-a aflat

Cristian Boureanu s-a despărțit de Laura. Ce a putut spune despre ruptură, la scurt timp după ce s-a aflat
Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Ce spune fostul politician?

Unul din cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc și-au spus adio! Cristian Boureanu și Laura Dincă au luat-o pe drumuri separate. Ce a spus fostul politician despre ruptura produsă la scurt timp după ce vestea s-a aflat?

Cristian Bourean și Laura Dincă s-au despărțit. Ce a spus fostul politician despre ruptură?

Veste bombă în showbiz-ul românesc! Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după mai bine de șase ani de relație. Fostul politician a făcut primele declarații despre eveniment și a confirmat astfel separarea de tânăra sa iubită.

Cei doi au format unul din cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, ea cunoscându-l pe bărbat când abia dacă împlinise vârsta majoratului. Laura a devenit cunoscută românilor odată cu participarea la celebrul show ‘Next Top Models by Cătălin Botezatu’.

Încă de pe atunci existau zvonuri cum că i-ar fi ajuns în vizorul fostului politician, dar povestea lor de iubire avea să se concretizeze mai încolo. Cei doi au fost destul de discreți de-a lungul timpului și au trecut prin nenumărate cumpene împreună precum bătaia primită de Boureanu în plină stradă, la un control de Poliției, ulterior dificultățile întâmpinate de el în relația cu propria fiică și fosta soție.

Nimic nu i-a despărțit, până acum. Prima care a prevestit separarea celor doi a fost Monica Tatoiu, care este prietenă apropiată familiei. La nici câteva săptămâni după afirmațiile acesteia iată că avem și vestea oficială:

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune., a spus Tatoiu la Antena Stars.

„Am luat decizia să ne despărțim”

Se vorbea cândva de o nuntă între cei doi, ulterior chiar și de un copil, precum a lăsat în special tânăra să se înțeleagă. Din păcate, planurile lor de viitor s-au dus pe apa sâmbetei pentru că acum nu mai formează un cuplu.

Fostul politician a confirmat despărțirea și a explicat din cauza faptului că dragostea dintre cei doi s-a terminat. Nimic nu îi mai leagă acum pe afacerist și fosta amoreză cu 24 de ani mai tânără. Fanii sunt surprinși de eveniment și nu înțeleg cu exactitate motivul.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat.”
Cristian Boureanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI