Cristi Borcea, la un pas să își ia viața. Afaceristul și-a povestit trauma care îl bântuie

Cristi Borcea, la un pas de sinucidere in puscarie

Cristi Borcea a fost la un pas să își ia viața. Fostul finanțator al lui Dinamo și-a povestit trauma care îl bântuie. Când și cum a vrut să se sinucidă Cristi Borcea, citiți în rândurile de mai jos.

Cristi Borcea a vut să se omoare. Și acum este traumatizat de ce s-a întâmplat

Cristi Borcea a fost la un pas de sinucidere. Fostul acționar de la Dinamo a povestit cum s-a întâmplat totul. Acesta a vrut să-și încheie socotelile cu viața în prima noapte când a fost încarcerat.

Cristian Borcea, 51 de ani, și-a ispășit perioada de detenţie şi a fost eliberat condiționat în noiembrie 2019.

Câtă pușcărie a făcut Cristi Borcea

A doua oară când a fost arestat a durat 9 luni și a venit ca urmare a unei condamnări pe care a primit-o în dosarul cu retrocedarea ilegală a unor terenuri șiu se întâmpla în luna februarie 2019.

Adunat cu Dosarul Transferurilor, Cristi Borcea a avut de executat o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, din care a stat închis 5 ani şi o lună.

Cristi Borcea, traume după perioada de încarcerare

În prezent, Cristi Borcea și-a reluat viața normală, însă susține că a rămas cu traume puternice din vremea în care a petrecut-o în puşcărie. În plus, fostul acționar de la Dinamo a dezvăluit că a fost la un pas să își ia viața.

Am fost un deținut ca orice deținut, dar datorită notorietății am avut și avantaje și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni Becali și cu Victor Becali. Niciodată nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness, bicicletă. Nu a fost niciodată demisă conducerea de acolo. În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele.

Care a fost primul contact cu pușcăria

Din 2009, de când am pierdut campionatul cu Urziceni, am probleme cu somnul. M-a luat Giovanni: bă ești nebun, eu am stat în Columbia, în Napoli, cum să faci așa ceva. M-am dus în baie, nu era apă, nu era nimic, era un butoi mare, toalete turcești.

Sub chiuvetă era o gaură unde era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria. Se leagă cu celebra melodie Poarta albă. Lumea spunea că sunt condițiile cele mai bune acolo. Îmi este frică de șobolani. Pe săptămână visez cam de două trei ori treaba asta legat de pușcărie.

Pușcăria Poarta Albă, închisoare VIP?

Sunt traume care nu trec atât de ușor. Dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor acolo îmi era foarte greu. Gândacii, șobolanii și ploșnițele erau peste tot. Nu era apă caldă. La Jilava au apă caldă în fiecare zi, dar fac baie la 5 dușuri, nu există duș în cameră. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătrați, dar eram 4 în cameră.

La Poarta Albă a venit doamna ministru în control și eram 12 în cameră. Știți de ce se spune că Poarta Albă e zonă VIP? Pentru că nu are etaje și este construită pe lung, zona este plină de verdeață și de pomi. Nu ai 4 etaje ca la Rahova sau Slobozia. La celelalte pușcării nu ai verdeață. Erau toalete turcești. Toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică. Prima dată când am văzut, i-am zis lui Victor și mergeam la toaletă cu el de frică”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI