Cristi Borcea, întâlnire în mare secret cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV

Cristi Borcea, întâlnire în mare secret cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV
Cristi Borcea, întâlnire în mare secret cu noul soț al Alinei Vidican.

La finalul lunii august, Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea și mama a doi dintre copiii săi, s-a căsătorit cu milionarul brazilian Claude Senhoreti, la Miami, într-un cadru de vis și după o relație de patru ani.

Cristi Borcea, întâlnire în mare secret cu noul soț al Alinei Vidican

Deși Alina și Claude, actualul ei soț, se cunosc de patru ani, aceasta a fost extrem de reținută în detalii despre viața sa amoroasă de după divorțul de omul de afaceri român, astfel că s-a aflat de noua ei dragoste aproape în prag de căsătorie. Însă ceea ce pesemne publicul larg nu a aflat, a știut Cristi Borcea, care nu a rămas indiferent la auzul veștii că fosta sa soție are un nou iubit.

Mai exact, conform surselor Playtech.ro, Cristi Borcea a pus-o pe Alina să îl aducă, pe ascuns, în România, pe iubitul ei, cu care s-a și căsătorit ulterior, din dorința de a-l cunoaște și a discuta bărbătește cu cel în preajma căruia se vor afla copiii săi.

Alina Vidican, actuală Senhoreti, s-a supus doleanțelor fostului ei soț, și se pare că între cei doi bărbați din viața blondinei s-a legat o relație strânsă de amiciție, având în vedere că cei doi au ajuns să discute destul de des la telefon.

”Au discutat bărbătește și acum se plac mult”

”Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident.

Au discutat bărbătește și acum se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, o sursă din anturajul lui Cristi Borcea.

Amintim că Alina Vidican și Claude au avut recent nunta la Miami, iar evenimentul nu a trecut neobservat nici de fanii acesteia din România.

”Alina: Am fost foarte plăcut impresioanată când am văzut câte mesaje am primit pe rețelele de socializare, romanii mi-au trimis multe mesaje frumoase și vreau să le mulțumesc.

Claude: Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”, spuneau cei doi soți în emisiunea ”La Măruță”, la început de septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI