26 sept. 2021 | 14:10

Cristi Borcea, întâlnire în mare secret cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV

Monden
Cristi Borcea, întâlnire în mare secret cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV
Cristi Borcea, întâlnire în mare secret cu noul soț al Alinei Vidican.

La finalul lunii august, Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea și mama a doi dintre copiii săi, s-a căsătorit cu milionarul brazilian Claude Senhoreti, la Miami, într-un cadru de vis și după o relație de patru ani.

Cristi Borcea, întâlnire în mare secret cu noul soț al Alinei Vidican

Deși Alina și Claude, actualul ei soț, se cunosc de patru ani, aceasta a fost extrem de reținută în detalii despre viața sa amoroasă de după divorțul de omul de afaceri român, astfel că s-a aflat de noua ei dragoste aproape în prag de căsătorie. Însă ceea ce pesemne publicul larg nu a aflat, a știut Cristi Borcea, care nu a rămas indiferent la auzul veștii că fosta sa soție are un nou iubit.

Mai exact, conform surselor Playtech.ro, Cristi Borcea a pus-o pe Alina să îl aducă, pe ascuns, în România, pe iubitul ei, cu care s-a și căsătorit ulterior, din dorința de a-l cunoaște și a discuta bărbătește cu cel în preajma căruia se vor afla copiii săi.

Alina Vidican, actuală Senhoreti, s-a supus doleanțelor fostului ei soț, și se pare că între cei doi bărbați din viața blondinei s-a legat o relație strânsă de amiciție, având în vedere că cei doi au ajuns să discute destul de des la telefon.

”Au discutat bărbătește și acum se plac mult”

”Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident.

Au discutat bărbătește și acum se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, o sursă din anturajul lui Cristi Borcea.

Amintim că Alina Vidican și Claude au avut recent nunta la Miami, iar evenimentul nu a trecut neobservat nici de fanii acesteia din România.

”Alina: Am fost foarte plăcut impresioanată când am văzut câte mesaje am primit pe rețelele de socializare, romanii mi-au trimis multe mesaje frumoase și vreau să le mulțumesc.

Claude: Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”, spuneau cei doi soți în emisiunea ”La Măruță”, la început de septembrie.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro