Cristi Borcea a recunoscut tot. Pe care dintre soții le-a bătut, de fapt: ”În alt context, da!”

Cristi Borcea, despre agresiunea asupra unei foste soții. Zvonurile s-au dovedit adevărate

Cristi Borcea a intrat sub tirul întrebărilor puse de Denise Rifai, în emisiunea ”40 de întrebări”, de la Kanal D. După ce a povestit că primii bani i-a făcut din butelii, apoi a explicat dacă etichetele primite de-a lungul vremii l-au deranjat și a lămurit ce satisfacție îi oferă banii, fostul acționar de la Dinamo a fost adus într-un punct sensibil: familia. Fotoreporterii au surprins-o pe Alina Vidican de multe ori, în decursul timpului, fie plângând la volanul mașinii sale, fie încercând să-și acopere vânâtăile din jurul ochilor cu  ajutorul unor ochelari de soare. Cu această ocazie, afaceristul a fost chestionat cu privire la această situație. „Am lovit-o”, a recunoscut fostul lider al ”spartanilor”.

Cristi Borcea a recunoscut că a lovit-o pe fosta sa soție, Alina Vidican

Episoadele suspecte de violență dintre Cristi Borcea și Alina Vidican, ascunse de ochii presei de către femeie, după posibilități, au culminat cu declarațiile Mihaelei Borcea, fosta soție a milionarului, în perioada când acesta era în pușcărie. Femeia de afaceri a povestit că bărbatul s-ar fi certat cu Alina Vidican, la acel moment nevasta lui.

Zvonurile au fost că Borcea ar fi lovit-o pe Vidican chiar în timpul unei vizite în camera intimă din penitenciar. Așadar, marți seară, la Kanal D, fostul acționar de la Dinamo a fost întrebat de moderatoarea emisiunii dacă a lovit vreodată o femeie.

„Da. Dar Alina nu s-a certat niciodată cu Mihaela, veneau tot timpul împreună la mine la vizită, la penitenciar. Și la mine la camera conjugală nu a venit niciodată (n.red Alina), nu aveam cum să dau în ea. Astea sunt prostii și fabulații”, a răspuns Borcea.

La întrebarea „Dar pe Alina în alt context ați lovit-o?”, dinamovistul a răspuns la fel de ferm: „În alt context, da! Dar nu cât am fost în penitenciar”.

Ce satisfacție îi oferă banii?

„Nu am fost niciodată cu bicileta cu buteliile, aveam ajutor, pe care îl plăteam zilnic. O butelie era 25 de lei și noi o vindeam la 200-250 de lei. Banii îți dau o satisfacție dacă îi faci și cum îi faci. Îți dau o liniște și, în primul rând, putere, care e cea mai importantă. Dumnezeu mi-a dat din fiecare câte puțin. Mi-a dat și 1,90 înălțime, mi-a dat și bani, dar cel mai important mi-a dat putere. Tot timpul mi-a dat putere, iar apogeul l-am atins la Dinamo”, a mai spus Borcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI