Cristi Borcea a dat lovitura la Olimp! Toți românii cu bani se vor caza la el acum

Cristi Borcea a dat lovitura la Olimp! Toți românii cu bani se vor caza la el acum
Cristi Borcea se bucura de succes in afaceri

Cristi Borcea a dat lovitura în Olimp.  Afaceristul are un hotel în stațiunea Olimp, iar anul acesta a beneficiat de noi amenajări, care fac ca locația să rivalizeze cu cele din Turcia sau Grecia! Fostul acționar de la Dinamo a investit o avere în această nouă „îmbunătățire”, care va face ca toți românii cu bani să se cazeze la hotelul său.

Cristi Borcea a dat lovitura la Olimp, cu piscina Infinity

Cristi Borcea are cu se lăuda la mare, și anume, cu noua piscină de lux la Olimp, în care a investit foarte mulți bani. Este vorba despre piscina infinity de la hotelul lui Borcea din Olimp, unica din țară de acest gen, la ora actuală, și care rivalizează cu piscine din Turcia sau Grecia. Cristi Borcea și Valentina au inaugurat-o weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

Cât costă să te cazezi la hotelul lui Cristi Borcea

Piscina de lux de la hotelul lui Borcea din Olimp este acum noua atracție a litorarului românesc în această vară. Turiștii trebuie să scoată din buzunar o sumă importantă dacă vor să se bucure de relaxarea la o astfel de piscină, care se bucură de un peisaj de vis.

De precizat este că facilitățile Infinity se pot bucura și turiștii din afara hotelului, nu numai cei cazați în complex. Deși prețurile sunt piperate, afaceristul nu duce lipsă de clienți. Astfel, pentru o noapte la hotelul lui Cristi Borcea, doritorii trebuie să scoată din buzunare 450 ron pe noapte.

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj.”, a anunțat încântată Mihaela, fosta soție a lui Cristi Borcea, care acum se ocupă de mai multe dintre afacerile fostului soț, chiar și de hotelul de la malul mării. Mihaela Borcea este prezentă non-stop pe litoral vara aceasta, ca să primească oaspeții la hotel în calitate de gazdă.

Câte camere are hotelul lui Borcea de la Olimp

De altfel, hotelul de la Olimp a fost și trecut în acte, de Cristi Borcea, pe numele primei sale soții, Mihaela Borcea, care s-a ocupat personal de reabilitarea acestuia.

Anul trecut, societatea administrată de Mihaela Borcea a obținut, de la Primăria Municipiului Mangalia, o autorizație de construire pentru modernizarea, extinderea, supraetajarea și recompartimentarea complexului hotelier.

În ultima perioadă, hotelul lui Borcea din stațiunea Olimp a avut parte de o transformare radicală. Hotelul situat la malul mării dispune de piscină imensă dotată cu bar, vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară. Hotelul din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).