Crimă teribilă într-o locuință. Bebeluș de două luni, ucis cu sânge rece de propria mamă. Cum i-a mințit femeia pe polițiști

Crimă teribilă într-o locuință. Bebeluș de două luni, ucis cu sânge rece de propria mamă. Cum i-a mințit femeia pe polițiști
Bebeluș ucis de mamă prin sugrumare Sursă foto: dailystar.co.uk

Depresiile postnatale par să se acutizeze în această perioadă greu încercată pentru toată lumea. O tânără mămică, în vârstă de 20 de ani, și-a omorât bebelușul într-un moment de inconștiență. Femeia a încercat inițial să însceneze crima, iar mai apoi și-a recunoscut fapta. Potrivit acesteia, tatăl copilului ar fi avut o mare legătură cu motivul pentru care femeia și-a omorât puiul de două luni.

Bebelușul a fost sugrumat de mamă

O crimă teribilă a avut loc pe data de 13 decembrie, în Brazilia, mai exact în Ecoporanga, Espirito Santo. Totul s-a petrecut în casa tinerei familii, acolo unde cei doi părinți locuiau împreună cu bebelușul Bryan Henrique Sousa Veronez . Din păcate, inima micuțului a încetat să bată mult prea devreme, această tragedie fiind cauzată chiar de mama sa.

Evenimentul nefericit s-a petrecut duminică, după ce bărbatul femeii ar fi plecat să mulgă vacile. Femeia, rămasă singură cu micuțul, a pus la cale un plan înspăimântător. Pentru a-și ascunde crima, mama și-a strangulat bebelușul până când acesta nu a mai putut respira.

Imediat după asta, criminala și-a legat mâinile și picioarele pentru a-i minți pe polițiști și pe soț că a fost victima unui jaf, în urma căruia, fiul ei a fost ucis. Ea le-a arătat polițiștilor scrisori de amenințare strecurate zilele trecute sub ușă.

În urma anchetelor desfășurate de polițiști, aceștia au constat că în casă nu existau urme de violență sau de posibil atac, ceea ce i-a făcut să intre la bănuieli și să o intregogheze pe femeie în detaliu.

Într-un final, ajunsă la secția de poliție, femeia și-a recunoscut crima, explicând gestul său ca urmare a faptului că tatăl copilului nu-l dorea și nu îl iubea pe micuț. În plus, aceasta a dezvăluit că suferă de o puternică depresie postanatală, potrivit dailystar.co.uk.

Cum a încercat să-și omoare bebelușul cu o săptămână înainte

Potrivit declarațiilor soțului său, femeia nu ar fi fost la prima tentativă de omor, astfel că, în urmă cu câteva zile, soțul identificase otravă în biberonul copilașului lor. Acesta s-a prezentat atunci la secția de Poliție, acolo unde ar fi denunțat fapta.

În prezent, polițiștii sunt aproape siguri că vinovată pentru acel gest este tot tânăra mamă, în timp ce tatăl pare să nu fi fost implicat în aceste povești teribile. Femeia a fost reținută și arestată, fiind acuzată de crimă și distrugere de probe, în timp ce tatăl copilului se află în libertate.