Crimă șocantă în Bihor. Mamă a nouă copii, ucisă de soț și îngropată pe ascuns

Crimă șocantă în Bihor. Mamă a nouă copii, ucisă de soț și îngropată pe ascuns
Femeie ucisă de propriul soț Poză ilustrativă

Crimele se țin lanț în țara noastră, astfel că mulți oameni nevinovați sunt uciși cu sânge rece, de cele mai multe ori, de către persoanele cele mai apropiate. O crimă sângeroasă a îngrozit localitatea Tinca, din Bihor, după uciderea unei femei, mamă a nouă copii. Criminalul este chiar soțul femeii, care i-a ascuns cadavrul pe malul Crișului Negru.

Cum a avut loc crima odioasă

O femeie în vârstă de 56 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cât se poate de dramatic, după ce bărbatul său, în vârstă de 67 de ani, i-a crăpat capul cu o bâtă. Momentan nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la un asemenea gest, însă, autoritățile au anunțat că au găsit cadavrul femeii, înfășurat într-o pătură și îngropat la malul Crișului negru, între Tinca și Belfir. Potrivit oamenilor legii, femeia prezenta lovituri multiple la nivelul capului, trupul său fiind transportat la Institutul de Medicină Legală Bihor în vedere efectuării necropsiei.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor. Potrivit ultimelor informații, cuplul are nouă copii, aceștia rămânând fără mamă. Familia este în stare de șoc și nu poate înțelege ce s-a întâmplat între cei doi soți.

„Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul. Procurorul criminalist şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost aseară la faţa locului.

Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă seara. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican.

Bărbatul din Pitești a fot ucis de polițiști

Un bărbat de 63 de ani a murit vineri după o intervenție a polițiștilor, care l-au scos afară dintr-un local cuprins de flăcări la care au intervenit de urgență pompierii. Pentru că se afla în stare de ebrietate, bărbatul a refuzat să părăseacă zona în care se desfășurau acțiunile pompierilor, motiv pentru care, di polițiști l-au pus la pământ, ținându-i genunchii pe gât. În cele din urmă, bărbatul a făcut stop cardio-respirator, medicii neputând să-i salveze viața.

În urma efectuării necropsiei, șeful serviciului de medicină legală a declarat că bărbatul a murit prin asfixiere mecanică. Acesta a declarat, de asemenea, că bărbatul avea o alcoolemie de 2% în momentul recoltării probelor.

“Cauza imediată de deces a fost asfixia mecanica iar cauza a fost comprimarea părților moi ale gâtului și a toracelui. Laboratorul de toxicologie medico-legală m-a informat că are o alcoolemie de peste 2 la mie.

Infarct nu este, (…) sunt mai multe traumatisme, şi cranio-cerebrale, evident care s-au putut produce prin cădere şi lovire (…) şi aceste leziuni traumatice, care au dus la asfixia mecanică, traumatismul cervical şi traumatismul toracic”, a precizat Dan Manu.

În urma rezultatelor, cei doi polițiști în cauză au fost reținuți, urmând a se face cercetări la acest caz.

Vezi imaginile din timpul acțiunii polițistilor. Atenție, imagini cu impact emoțional puternic:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI