Crimă șocantă în Bacău. Femeie, ucisă de iubit sub privirile îngrozite ale fetiței lor de trei anișori: „Tati a tăiat-o pe mami”

Crimă șocantă în Bacău. Femeie, ucisă de iubit sub privirile îngrozite ale fetiței lor de trei anișori: „Tati a tăiat-o pe mami”
Tânără mamă, ucisă de iubit în fața copilului Sursă foto: stirileprotv.ro

Scene teribile au avut loc în localitatea Câmpeni, județul Bacău, acolo unde o mămică de 21 de ani a fost ucisă de iubit în fața unuia dintre copiii cuplului. La fața locului a fost solicitată o Ambulanță, dar din păcate, medicii a declarat decesul.

Cum s-a produs tragedia

Un bărbat de 27 de ani, tatăl a doi copii, a comis o crimă teribilă în urmă cu puțin timp. Supărat că femeia care i-a dăruit doi copii nu îl mai iubește, bărbatul a decis să-i ia viața în fața fetiței lor în vârstă de trei ani. Potrivit apropiaților, tânăra de 21 de ani se mutase din casa în care locuiau împreună de câteva săptămâni, după ce aceasta i-a zis bărbatului că nu mai dorește o relație cu el.

Astfel, femeia a luat fetița cea mică și a plecat în casa la mama ei, la ceva distanță de casa fostului iubit. Pentru că nu s-a resemnat cu ideea despărțirii, bărbatul s-a dus să o viziteze în casa mamei, acolo unde s-au certat pentru mai mult timp.

La discuțiile dintre cei doi a participat și mezina familiei, în vârstă de trei ani, care a ieșit și le-a spus vecinilor plângând că “tati a tăiat mami”.

Imediat, oamenii au sunat la 112 pentru a interveni în cazul tragediei, dar din păcate, femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Întrebați despre istoricul familiei, vecinii au dezvăluit că cei doi tineri păreau uniți, fiind întotdeauna alături de fetițele lor de cinci și trei ani. Oamenii au mai povestit și despre faptul că cei doi ar mai avut discuții de despărțire în trecut, moment în care tânărul ar fi amenințat că se sinucide.

Unchiul bărbatului a dezvăluit că acesta nu ar fi avut reacții violente în trecut, însă tânărul era orbit de gelozie.

„Fata mică a ieşit în drum şi a spus la soţia mea că tati tăiat mami, atât. Nu s-au certat, niciodată nu a dat o palmă în ea. Gelozie, atât. Degeaba le-am spus: băi, nu se poate unul cu altul, la revedere.”, a mărturisit Vasile Marin, potrivit stirileprotv.ro.

Un tânăr și-a ucis tatăl și l-a ascuns în curtea casei

O altă crimă șocantă a avut loc tot în Bacău, acolo unde un tânăr de 22 de ani este acuzat că și-a ucis tatăl în bătaie, iar ulterior l-a ascuns în curtea casei, acolo unde fusese săpat pentru un wc în curte.

După fapta sa, bărbatul a fugit în pădure pentru a se ascunde de polițiști, însă acesta a fost găsit după trei zile de căutări. Băiatul a fost dus în fața procurorilor, iar acum se află după gratii, riscând până la 20 de ani de închisoare.

Potrivit declarațiilor, băiatul s-ar fi enervate foarte tare după ce ttăl său i-ar fi zis să plece din casa părintească, acolo unde locuia împreună cu iubita sa și cu cei trei copii.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI