Crimă sângeroasă din răzbunare. Un bărbat și-a ucis cu bestialitate fostul ginere: „N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?“

Crimă sângeroasă din răzbunare. Un bărbat și-a ucis cu bestialitate fostul ginere: „N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?“
Crimă sângeroasă din răzbunare. Un bărbat și-a măcelărit cu bestialitate fostul ginerele: „N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?“

Momente de groază în Brăila, acolo unde un tată, în vârstă de 76 de ani, și-a ucis cu sânge rece fostul ginere pentru a se răzbuna pentru durerea fiicei sale. Bărbatul riscă în aceste momente închisoare pe viață pentru fapta sa. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ucis a murit în chinuri după ce a fost supus unor tratamente de tortură inimaginabile.

”I-am tăiat gâtul cu un cuţit, i-am dat foc și m-am culcat”

Odioasa crimă s-a petrecut la începutul acestui an, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, iar de curând crima sa a fost făcută publică. Potrivit procurorilor, în cazul în care va fi găsit vinovat, bărbatul va primi pedeapsa cu închisoarea pe viață.

În urma declarațiilor sale, anchetatorii au rămas șocați de lipsa tatălui de regret vizavi de fapta sa: ”I-am tăiat gâtul cu un cuţit, i-am dat foc și m-am culcat. N-am niciun regret. Când o bătea pe fata mea, lui îi părea rău?”, a declarat acesta la scurt timp după comiterea crimei. Ulterior, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila l-a trimis în judecată pe bătrân pentru omor calificat prin cruzimi.

Potrivit declarațiilor vinovatului, acesta împreună cu fostul ginere, în vârstă de 45 de ani au băut în curtea sa, iar ulterior, atunci când bărbatul a vrut să se retragă la culcare, bătrânul l-a atacat cu un obiect ascuțit pe la spate, aplicându-i mai multe lovituri în zona gâtului și feței.

Pentru că bărbatul se afla în agonie, socrul s-a gândit să-i scurteze procesul morții, așa că a turnat benzina pe hainele acestuia și a aprins focul. Tânărul a murit în chinuri groaznice, arzând complet.

Cine a identificat cadavrul

A doua zi când s-a trezit din beție, bătrânul a uitat de crima comisă și a chemat vecinii și fiica să identifice cadavrul. Din păcate, fiica și-a identificat fostul soț, fiind șocată de gestul necugetat al tatălui.

Ulterior s-a aflat că victima locuia în aceeași curte cu fosta soție si tatăl acesteia, nedorind să părăsească curtea. Bătrânul era disperat că nu îl poate face să plece și cel mai probabil, a așteptat un moment vulnerabil în care să se poată răzbuna.

Ca urmare a loviturii primite cu obiectul tăietor şi fiind sub influenţa alcoolului, victima nu a reuşit să riposteze şi să înlăture atacul. În aceste condiţii prielnice inculpatului, bărbatul a fost doborât la pământ de socru care s-a urcat pe pieptul acestuia şi cu un cuţit din gospodărie (cu lungimea de 33 cm şi lamă de 19 cm), l-a tăiat la cap, cu precădere pe faţă, şi pe gât, provocându-i o sângerare abundentă.

Încercând să se apere, victima a fost tăiată şi la mâna dreaptă. Menţionăm că nicio rană nu a fost atât de gravă încât să conducă la decesul victimei. În timp ce victima agoniza, inculpatul a luat un PET cu benzină, a turnat o cantitate nu foarte mare pe hainele acestuia, apoi, cât încă trăia, l-a incendiat, producându-i o moarte în chinuri”, a stabilit procurorul de caz în rechizitoriu, potrivit adevarul.ro.