Crimă pasională la Constanța, urmată de sinucidere. Femeie, ucisă de amant în propria casă. Cine a descoperit trupurile neînsuflețite

Crimă pasională la Constanța, urmată de sinucidere. Femeie, ucisă de amant în propria casă. Cine a descoperit trupurile neînsuflețite

O crimă sângeroasă a avut loc în Constanța, în cursul serii de luni, atunci când un bărbat de 52 de ani a intrat în casa amantei sale cu gândul de a o ucide. La scurt timp după fapta comisă, criminalul a ales să-și ia ți el viața, prin aceeași metodă folosită pentru femeie.

Ce tragedie s-a întâmplat în apartamentul femeii

Nimeni nu prevestea că o așa-zisă poveste de dragoste se va finaliza cu moartea îndrăgostiților, însă din păcate, acest lucru a avut loc într-un apartament din Constanța, luni seară. Din motive încă necunoscute, un bărbat de 52 de ani și-a înjunghiat amanta, în vârstă de 51 de ani, iar mai apoi, a ales să-și cruțe și el viața. Cel care a descoperit cadavrele a fost fiul femeii, care a anunțat imediat vecinii și autoritățile.

„Astăzi, în jurul orei 18.10, poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că şi-ar fi găsit mama şi pe concubinul acesteia decedaţi, în locuinţa femeii din municipiul Constanţa. Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani şi un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedaţi, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal”, a transmis de IPJ Constanţa.

Imediat după săvârșirea crimei, cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cercetările fiind desfășurate sub îndrumarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la morgă, acolo unde se va efectua necropsia și se vor afla cauzele exacte ale decesului.

Femeia era mama a trei copii, care au rămas acum orfani. Aceștia se pregătesc cu durere în suflet să-și înmormânteze mama ucisă de concubinul acesteia.

Femeie însărcinată, ucisă de cumnatul acesteia

O altă crimă tulburătoare a avut loc în Brăila, în cursul săptămânii trecute, atunci când o tânără a fost ucisă de ratele soțului, chiar înainte cu două zile să nască. Potrivit rudelor, fratele criminalului lucra în străinătate pentru a face rost de bani, în timp ce soția sa locuia sub același acoperiș cu criminalul.

Ca și în cazul femeii din Constanța, criminalul a vrut să-și ia viața cu același cuțit cu care și-a înjunghiat cumnata, dar oamenii legii au intervenit la timp pentru a-l opri și a-l transporta la spital. Potrivit rudelor, bărbatul a fost internat în trecut la Psihiatrie și se pare că și în prezent acesta suferea de tulburări psihice.

„El a încercat să o împiedice să sune la 112. Cel puțin acestea sunt declarațiile lui. A folosit un cuțit de bucătărie de aproximativ 25 cm, provocându-i femeii două plăgi cardiace. Atunci când a văzut consecințele faptelor lui, a încercat să se sinucidă.

În primă instanță, și-a secționat brațul, însă sângerarea nu a fost suficientă pentru a-i provoca decesul. Apoi a încercat să își taie gâtul, însă nu a reușit, neatingand vasele mari din acea regiune. A treia tentativă a fost faptul că și-a înfipt cuțitul in osul stern. Așa a și ajuns la spital!”, a relatat medicul chirurg Dragoș Voicu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență.