Crimă înfricoșătoare în Gorj. Un tânăr și-a omorât mama nevăzătoare într-un mod sadic. Care a fost motivul

Crimă înfricoșătoare în Gorj. Un tânăr și-a omorât mama nevăzătoare într-un mod sadic. Care a fost motivul
Crimă înfricoșătoare în Gorj. Un tânăr și-a omorât mama nevăzătoare într-un mod sadic. Care a fost motivul

O crimă îngrozitoare a speriat județul Gorj. Un bărbat, în vârstă de 39 de ani, și-a ucis mama cu sânge rece într-un moment de furie. Femeia era nevăzătoare, iar coșmarul prin care a trecut este imposibil de descris în cuvinte.

Care a fost motivul crimei

Femeia era în vârstă de 61 de ani și locuia împreună cu băiatul ei, în a cărei grijă se afla, încasând bani de la stat pentru acest lucru. Potrivit declarațiilor făcute de preprezentanții Primăriei Licurici, fiul femeii avea probleme cu alcoolul, motiv pentru care ar fi recurs la acest gest necugetat.

În acest moment, bărbatul se află în arest preventiv și s-a deschis pe numele său dosar penal pentru ucidere din culpă.  Potrivit autorităților, oribila crimă a avut loc la începutul acestei săptămâni. Potrivit poliției, victima a avut o moarte chinuitoare, dar nimeni nu știe cu ce a greșit ca să fie cruțată într-un mod inimaginabil, de către propriul fiu.

Cristina Ciobanu, prim procuror interimar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a declarat că victima a fost lovită şi, apoi, strânsă de gât de către fiul său:

În timp ce se afla cu victima , mama sa, în locuinţa comună a acestora din comuna Licurici, satul Totea, pe fondul unor neînţelegeri, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra mamei sale căreia i-a produs mai multe leziuni la nivelul feţei, corpului şi membrelor, iar ulterior a acţionat cu putere cu mâinile asupra zonei gâtului victimei provocându-i acesteia asfixia mecanică prin sugrumare, care a condus la deces“, a declarat aceasta, potrivit gds.ro.

Criminalul, datorii către stat în valoare de 82.000 de lei

Potrivit primarului localității, familia în cauză reprezenta un caz social, iar bărbatul ar fi avut probleme mari cu legea. Acesta avea datorii la stat de 82.000 de lei din cauza scandalurilor și a injuriilor provocate în diferite situații.

Era caz social. Mama avea 61 de ani. El nu a avut serviciu niciodată. Era îngrijitorul mamei sale. Avea o indemnizație de 1.700 de lei, pentru că femeia avea handicap, nevăzătoare, mergea numai de mână, însoțiță de el. Locuiau singuri, într-o locuință socială pusă la dispoziție de Primăria comunei Licurici. Le-a luat foc casa în urmă cu 15 ani, era caz social.

În ultimul timp, femeia slăbise mult, cred că avea 30 de kilograme. El era o persoană conflictuală, consuma și băuturi alcoolice. Avea perioade. Avea 82.000 de lei amenzi la primărie, pentru scandaluri, vorbe urâte, cele mai multe pentru apeluri la 112, când consuma alcool suna de 5-6 ori pe zi la 112„, a declarat primarul comunei Licurici, Vasile Măciucă, pentru Mediafax.