Crimă înfiorătoare în Roman. Fetiță de 2 luni, înjunghiată și ucisă cu bestialitate de tatăl său. Sora geamănă se află în stare critică

Crimă înfiorătoare în Roman. Fetiță de 2 luni, înjunghiată și ucisă cu bestialitate de tatăl său. Sora geamănă se află în stare critică
Tatăl criminal, prins de polițiști Sursă foto: observatornews.ro

O altă crimă înfiorătoare a cutremurat România după moartea Antoniei, fetița ucisă cu sânge rece de tatăl vitreg. De această dată, o fetiță de doar 2 luni a fost ucisă cu sălbăticie de tatăl natural, în timp ce surioara ei geamănă se luptă pentru viață. Tragedia a avut loc în Roman, acolo unde un bărbat și-a atacat fetițele gemene ți soția.

Ce s-a întâmplat în casa criminalului

Imagini demne de un film de groază au avut loc sâmbătă, în Roman, acolo unde un tânăr și-a atacat violent familia, omorând-o pe una dintre fetițele sale, în timp ce, pe sota geamănă și pe soția sa le-a atacat violent, provocându-le leziuni grave. Alarma a fost dată de un vecin, care a auzit țipete din apartamentul groazei.

Sosiți la fața locului, oamenii legii au fost nevoiți să forțeze ușa pentru a putea pătrunde în interiorul apartamentului.

Din păcate, aceștia au înghețat la vederea imaginii catastrofale din locuință, astfel că doi bebeluși au fost găsiți înjunghiați în dreptul inimii, dar și în alte zone al trupului. De asemenea, mama copilelor era înjunghiată, fiind transferată de urgență la spital. Una dintre fetițe se afla în stop cardio-respirator, nesupraviețuind, în timp ce sora ei geamnănă a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalulul Sf Maria din Iași.

„În această dimineață, au fost transportate la CPU Roman trei victime. Două fete, gemene, de două luni și jumătate. Una dintre ele în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate toracic și abdominal. S-a făcut resuscitare, dar din păcate fără răspuns.A doua fetiță avea răni înjunghiate abdominale. A fost transportată cu elicopterul la spitalul Sf Maria Iași. De asemenea mama acestor fetițe este în CPU sub supraveghere, are 34 de ani, dar nu prezintă leziuni amenințătoare de viață”, a declarat Andreea Trifan, purtător de cuvânt al spitalului Român.

În ce stare se afla bebelușul supraviețuitor

Porivit primelor informați, medicul șef SMURD Iași a explicat starea fetișei înainte de transferul la Iași. Astfel, micuța era foarte agitată și rănită la nivel abdminal, fiind nevoie de pansare și stabilizare.

„Am fost apelați prin 112, pentru transferul cu elicopterul SMURD Iași, pentru un copil, un bebeluș de gen feminin, 2 luni, cu o plagă înjunghiată la nivel abdominal. Copilul era conștient, plângea, a fost pansat de către colegii de la CPU Roman, a fost stabil pe timpul transportului și l-am predat în Iași, către spitalul de pediatrie Sf Maria, pentru intervenție chirurgicală, Sperăm ca evoluția acestei fetițe să fie una favorabiă”, a declarat prof. Dr Diana Cimpoeșu, medic șef SMURD Iași.

Tatăl criminal a fost audiat ore în șir, acesta refuzând inițial să ofere declarații referitoare la motivul crimei. Acesta a recunoscut ulterior că se afla într-o stare de depresie, acesta având o firmă de termopane care nu îi mai mergea. Mai mult, bărbatul a declarat că își amintește când și-a atacat soția, dar nu-și aduce aminte de agresiunea față de copilașii săi.

Acesta este acuzat pentru omor și a fost reținut la sediul Poliției, urmând a fi propus în fața procurorilor pentru arestare preventivă. Femeia, în vârstă de 34 de ani se află în stare stabilă, însă medicii sunt rezervați privind șansele fetiței supraviețuitoare, având răni foarte mari pentru o vârstă mică și un trup așa de firav.

Urmăriți Playtech.ro și pe