Crimă înfiorătoare în Constanța. Un bărbat și-a omorât soția cu bestialitate și apoi a alertat autoritățile. Cum i-a mințit pe polițiști

Crimă înfiorătoare în Constanța. Un bărbat și-a omorât soția cu bestialitate și apoi a alertat autoritățile. Cum i-a mințit pe polițiști
Crima teribilă în Constanța. Femeie ucisă de soț

Violența în familie atinge cote maxime în România, astfel că în fiecare zi se înregistrează tot mai multe victime în urma bătăilor și a crimelor manifestate în cuplu. Un caz șocant a avut loc în comuna Tortoman, la 50km de Constanța, acolo unde o femeie a fost ucisă cu sălbătăcie de soțul său. Cel care a alertat 112 a fost chiar agresorul, care a considerat că e mai bine să mintă cu privire la modul în care soția s-a prăpădit.

Femeia ar fi murit în somn

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, a apelat numărul unic 112 în jurul orei 5:00, anunțând că soția sa a decedat în somn, în locuința în care cei doi soți își duceau zilele. Ajunși la locul faptei, polițiștii i-au identificat pe cei doi locatari, respective pe agresor și pe femeia de 57 de ani decedată.

Din păcate, în ciuda minciunilor spuse de bărbat, femeia prezenta urme puternice de violență atât pe cap, cât și pe trunchi și membre. Criminalul a fost dus la sediul Poliției, acolo unde urmează să fie audiat.

În urma investigațiilor efectuate de criminaliști la locul crimei, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se vor stabili cauzele exacte ale decesului.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsuflețit au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Femeie ucisă de soț „din plăcere”

O altă crimă tulburătoare a avut loc, în urmă cu două săptămâni, în localitatea Poenari, din Argeș, acolo unde un bărbat de 68 de ani și a ucis soția cu care era căsătorit de 44 de ani pe motiv de gelozie. Potrivit apropiaților, bărbatul, o fire extrem de geloasă, și-ar fi bănuit soția că are o relație cu propriul fiu.

Băiatul celor doi venise din străinătate pentru a le renova casa părinților și pentru a avea grijă de ei, iar după puțin timă, acesta și-a găsit mama moartă.

„Când m-am trezit, la 6.30, am găsit-o moartă acolo, în prorpia locuinţă. Nu am auzit nimic. Bine, ei s-au certat ieri toată ziua…”, a declarat Cristian Manea, fiul victimei, potrivit observatornews.com.

Tânărul a mai povestit că tatăl său devenise mai agresiv după intervenția pe care o avusese la coloanp, dar nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Femeia îl denunțase pe soț cu un an în urmă, însă aceasta își retrăsese plângerea. Bărbatul se află în custodia Poliției și riscă o pedeapsă  până la 25 de ani de închisoare.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI