Crimă înfiorătoare în București. Tânăr, ucis cu bestialitate într-o sală de fitness. Cine este criminalul

Crimă înfiorătoare în București. Tânăr, ucis cu bestialitate într-o sală de fitness. Cine este criminalul
Bătaia dintre cei doi a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Scene înfiorătoare au avut loc marți după-amiază într-o sală de sport din sectorul 3 al Capitalei, acolo unde o altercație între doi sportivi s-a transformat într-o crimă sângeroasă.

Camerele de supraveghere au surprins conflictul

Un tânăr de 20 de ani a fost ucis de un alt băiat după un conflict verbal izbucnit într-o sală de fitness din cartierul Vitan, zona Răcari. Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire, mai ales că initial băieții avuseseră doar un conflict verbal, în urmă cu câteva zile.

Din păcate, în cursul zilei de marți, cei doi tineri au fost surprinși de oamenii prezenți în sala de sport în mijlocul unei bătăi. Martorii au sărit imediat să-i despartă, nebănuind ce tragedie urma să se petreacă în scurt timp.

După ce au terminat antrenamentul, criminalul și-a urmărit victima, atacând-o cu un cuțit în afara sălii de sport. La fața locului au fost solicitate de urgență echipaje medicale care au încercat să-i salveze viața băiatului. Din păcate, acesta intrase în stop cardio-respirator, iar după multe manevre de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Trupul fără viață a fost ridicat și transportat la INML pentru a i se efectua necropsia. În urma rezultatelor, oamenii legii vor stabili cu exactitate toate detaliile crimei.

Autoritățile au confirmat tragedia

Agresorul a fost prins de polițiști la scurt timp după comiterea crimei, urmând să fie audiat la secția 11. Autoritățile au transmis un comunicat prin intermediul căruia au oferit primele informații despre crima care a îngrozit o țară întreagă.

„Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.

Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a transmis Poliţia Capitalei.

Vezi imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din interiorul sălii (sursă: Antena3)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI