Crimă înfiorătoare în această dimineață. Tânăr de 24 de ani, agresat și ucis cu sălbăticie de iubita sa

Crimă înfiorătoare în această dimineață. Tânăr de 24 de ani, agresat și ucis cu sălbăticie de iubita sa
Tânăr de 24 de ani, ucis de iubită Sursă foto ilustrativă: DORU NICA / MEDIAFAX FOTO

Momente de groază în această dimineață, în Alba Iulia, acolo unde un apel la 112 anunța o crimă teribilă. Potrivit primelor informații, la fața locului a fost găsit un tânăr de 24 de ani fără suflare, cu puternice urme de violență.

În ce condiții a fost ucis bărbatul

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 24 de ani a fost ucis de concubina sa de 33 de ani, care acum se află în arestul Poliției. În urma primelor cercetări, oamenii legii au descoperit că bărbatul a fost lovit cu un obiect contondent, însă nu s-a aflat motivul exact al crimei.

”Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor.

Cercetarea la faţa locului de se efectuează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a transmis Poliţia, potrivit adevarul.ro.

O altă crimă teribilă a avut loc în noaptea de sâmbătă sore duminică, în Hâncești, acolo unde o tânără de 23 de ani a fost împușcată mortal de logodnicul său.

Bărbatul s-a prezentat la miezul nopții în casa fetei, iar după un conflict apărut între cei doi, acesta i-a amenințat întreaga familie cu moartea. Tatăl fetei a părăsit speriat casa, iar în urma sa a auzit mai multe împușcături.

Din nefericire, fiica sa de doar 23 de ani a fost ucisă cu sânge rece de bărbatul care urma să-I devină soț. După dispariția preamatură, tânăra a lăsat multă durere și suferință.

Fantaziu Ana terminase studiile la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar din 2019, aceasta muncea ca asistentă medicală la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” din Moldova, fiind o angajată dedicată și apreciată de toți colegii (Vezi foto cu Ana în galeria foto).

Familia și colegii nu-și pot reveni din șoc

La puțin timp după crima înfriorătoare, colectivul spitalului în care tânăra lucra a transmis un mesaj de regret în care i se transmis familiei sincere regrete pentru imensa pierdere suferită.

„Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală în Departamentul Primiri Urgențe.

Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos. Zbor lin, Ana!”, a fost mesajul transmis de spital, potrivit lajumatate.ro.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI