Crimă cutremurătoare în București. Educatoare și mamă, ucisă cu bestialitate în propria locuință. Criminalul este de negăsit

Crimă cutremurătoare în București. Educatoare și mamă, ucisă cu bestialitate în propria locuință. Criminalul este de negăsit
Soțul educatoarei, suspect acum de crimă, încă nu a fost prins

O crimă înfiorătoare a șocat locuitorii Capitalei, după ce o educatoare a fost ucisă cu sânge rece chiar în locuința sa. Principalul suspect este chiar soțul femeii, căruia îi era interzis să se apropie de aceasta din cauza unor antecedente bazate pe violență și agresiuni fizice.

Bărbatul este căutat de polițiști

Educatoarea ucisă într-un apartament din Capitală avea ordin de protecție împotriva soțului, însă, din păcate, acesta ar fi reușit să o convingă să îl lase să pătrundă în locuință. Decizia acesteia s-a dovedit a fi fatală pentru ea, căci în urma unor certuri, bărbatul a devenit extrem de violent, apelând la bătaie, iar ulterior, la înjunghiere, culminând cu decesul.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit a doua zi de către un echipaj SMURD, care a declarat și decesul femeii. Educatoarea avea două fete, care acum au rămas orfane de mamă. Potrivit vecinilor, în trecut au existat mai multe episoade de violență, bărbatul lovindu-și atât soția, cât și copiii, dar nimeni nu se gândea că această situație se va termina cu un final atât de tragic.

Cei doi soți erau în proces de divorț

În apartamentul educatoarei, familia, vecinii și cei care au iubit-o au depus lumânări și coroane de flori. În acest moment, criminalul umblă liber prin București, oamenii legii nereușind să-l identifice. Poliţişti au deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi sunt în căutarea soțului femeii, care este principalul suspect al crimei odioase.

“De 3 zile se învârte prin București și nu se pune mâna pe el. Să-l prindă cât mai repede că nu știe ce îi mai vine prin cap și ce mai vede ciudat și pe unde mai apare!”, au exclamat disperați vecinii femeii ucise.

Bărbatul căutat de poliție primise ordin de protecție și împotriva uneia dintre fiice pe care o agresase în trecut. Potrivit rudelor, acesta era gelos, motiv pentru care ar fi recurs de multe ori la gesturi agresive.

Devenise agresiv. De aia și circa 7 de poliție a avut probleme cu el. Au vrut să-l încătușeze și s-au tăvălit cu el pe acolo. Era de o gelozie rară. Era gelos și pe rudele ei.

Era foarte gelos și acum că trebuia să plece să o ia pe fată s-o fi gândit că cine știe ce sau cine știe pe cine. I s-a pus pata și a făcut ce a făcut”, a dezvăluit o rudă a victimei, potrivit observatornews.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI