CRBL, declarații după accidentul de motocicletă. Artistul, despre ce s-a întâmplat: “Nu este ce pare a fi” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
07 08. 2023

CRBL a fost extrenat din spital după ce a fost implicat duminică, 6 august, într-un accident rutier în județul Hunedoara. Artistul a oferit declarații exclusive pentru Playtech Știri despre starea sa de sănătate. A oferit detalii despre accident și spune că nu este ce pare a fi.

CRBL, implicat duminică într-un accident rutier

Duminică, 6 august, în timp ce artistul se afla pe o motocicletă, a depăşit neregulamentar o coloană de maşini, apoi s-a izbit de o autoutilitară din faţa sa. În urma impactului, cântărețul a fost transportat de urgență la spital, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Potrivit comunicatului oficial, în urma impactului, CRBL, conducătorul motocicletei, a fost rănit, preluat și transportat de către un echipaj medical la spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Astfel, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. CRBL a oferit declarații exclusive pentru Playtech Știri despre accident. Artistul recunoaște că a învățat din greșeli.

Artistul, despre accident: “Nu este ce pare a fi”

Duminică a avut loc accidentul rutier în județul Hunedoara, Hațeg. Luni, CRBL a fost externat după cea fost sub supraveghere medical și i s-au acordat îngrijiri medicale. În exclusivitate pentru Playtech Știri, artistul a oferit detalii despre starea sa de sănătate.

Mai mult decât atât, cântărețul a făcut o precizare care ridică semne de întrebare: “Nu este ce pare a fi!”

“Nu este ce pare a fi. Nu pot da foarte multe declarații acum. Am apucat să citesc puțin ce scrie în presă. Tot ce pot să spun este că sunt bine, chiar mai bine decât pare. Legat de accident, asta e… Ne învățăm lecțiile!”, a declarat CRBL, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Nu este primul accident provocat de CRBL

Nu este pentru prima oară când CRBL e implicat într-un accident rutier. Artistul s-a mai ales cu dosar penal și în urmă cu 10 ani, când a lovit mașina din fața sa, pe centura Bucureştiului.

După ce a provocat accidentul rutier în județul Hunedoara, Hațeg, duminică, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. CRBL aflându-se pe motocicletă, a depășit pe linie continuă și a lovit o autoutilitară.

Conform declarațiilor sale, accidentul nu este ce pare a fi, iar starea sa de sănătate este una bună. După ce a stat sub supraveghere medicală, CRBL a fost externat și a putut oferi mai multe detalii despre tragicul eveniment.