Cozi de un kilometru pentru biletele de la derby-ul FCSB – Dinamo. Gigi Becali promite că următorul meci se va juca în Ghencea. „Pac, am luat stadionul” – FOTO

de: Sorin Barbu
21 07. 2023

Cozi uriașe la biletele pentru meciul FCSB – Dinamo. ce va fi găzduit de stadionul Arcul de Triumf, sâmbătă 22 iulie, de la ora 21.30. Tichetele nu s-au vândut online, așa că fanii au luat cu asalt casele de la Arena Națională. Gigi Becali le promite că următorul derby se va disputa pe mult-râvnitul stadion din Ghencea, chiar dacă ultimele negocieri cu cei de la CSA Steaua au fost un eșec.

Cozi de un kilometru la biletele pentru meciul FCSB – Dinamo

FCSB – Dinamo este primul șoc din noul sezon din SuperLiga României. Partida se va desfășura sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21.30, în etapa a doua, pe stadionul Arcul de Triumf, după ce negocierile pentru închirierea arenei din Ghencea au eșuat. Oficialii FCSB și-au luat măsuri speciale pentru a preveni infiltrarea unor fani de la Dinamo sau CSA Steaua în sectorul rezervat echipei gazdă și nu au vândut tichete online.

La casele de la Arena Națională s-au dat doar câte două bilete de persoană, pe baza cărții de identitate. „Accesul la stadion se va face DOAR pe baza biletului și a documentului de identitate (C.I. sau pașaport pentru persoanele cu vârsta peste 14 ani, respectiv Certificatul de naștere în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani)”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a echipei FCSB.

Gigi Becali anunță când va juca FCSB în Ghencea

Gigi Becali a încercat ca partida FCSB – Dinamo să se dispute pe stadionul din Ghencea, dar negocierile cu cei de la CSA Steaua au eșuat, iar premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control să vadă ce s-a întâmplat, dar și să verifice situația din ultimii doi. Patronul FCSB este convins că următorul meci de pe teren propriu se va juca pe stadionul formației din liga a doua.

„Eu cred că primul meci o să-l jucăm acolo (n.r. în Ghencea) cu CFR. Nu mai au ce să facă! Nu e vorba doar de ce face prim ministrul. E vorba de presiunea oamenilor, cei care fac plângeri la DNA. Cei care stau la coadă pentru bilete, asta e presiunea.

„Jucăm sigur cu CFR în Ghencea. Până atunci, se supără Ciolacu și dă o hotărâre de Guvern în două zile. Pac, am luat stadionul! În cupele europene o să jucăm pe Național Arena. Nu vreau să creez scandal, voiam să jucăm meciul ăsta”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Meciul FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit pe site-ul www.playtech.ro.

Sursa Foto: Playsport.ro