Covid-19 dărâmă încă o vedetă din România. A ajuns de urgență la spital, iar starea lui este critică (exclusiv)

de: Ștefan R. Apostol
22 12. 2020

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete cad răpuse de COVID-19. Ultima victimă a virusului este unul din cei mai îndrăgiți impresari din muzica românească. Este vorba de celebrul impresar Lucian Ionescu, internat de urgență la Spitalul Clinic ”Dr. I. Cantacuzino”, din București.

Lucian Ionescu, impresarul artiștilor români, în stare gravă

Celebrul impresar Lucian Ionescu, în vârstă de 63 de ani, a fost internat de urgență la Spitalul Clinic ”Dr. I. Cantacuzino”, din București. După ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, starea sănătății sale s-a agravat, fiind necesară internarea sa de urgență.

Conform declarațiilor bunei sale prietene, Cornelia Catanga redacției Impact.ro, impresarul Lucian Ionescu se află în stare gravă, doctoirii spunând că acesta ar avea o formă gravă a infecției.

”Lucian este prietenul nostru, a ajutat multe vedete cu contracte. De el se ocupă doamna Violeta și doamna doctor Oana, de la Spitalul ”Cantacuzino”, din București. Soția lui este disperată, am înțeles că și ea a fost bolnavă, se teme pentru viața lui Lucian, plânge. Mă rog pentru el, să îi dea Dumnezeu sănătate, că are copilași!

Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții!”, a declarat Cornelia Catanga redacției Impact.ro.

Informațiile au fost confirmate și de reprezentați ai personalului medical din cadrul Spitalulu Clinic ”Dr. I. Cantacuzino”, declarând reporterilor Impact.ro:

”Lucian Ionescu a venit la spital cu o formă gravă a bolii, are și alte probleme de sănătate, l-am stabilizat, vedem cum vor evolua lucrurile. Soția sună mereu să se intereseze de starea lui de sănătate, și ea a fost bolnavă!”.

Impresarul nu credea în masca de protecție

Și în cazul impresarului Lucian Ionescu, ca și în cazul altor vedete, purtarea măștii de protecție nu era ceva în care să creadă. De altfel în postările sale de pe Facebook, acesta declarase că nu crede în acest demers, făcând glume pe această temă.

Poartă mască, este eficientă și te protejează! A redus numărul de infectați de la 100 la 4.023 pe zi!”, scria Lucian Ionescu, pe Facebook. Conform apropiaților impresarul avea deja complicații de sănătate, suferind de diabet și având câteva kilograme bune în plus, asta făcându-l un pacient cu grad mare de risc, în cazul infectării cu coronavirus.

Lucian Ionescu, în afară de unul din cei mai importanți impresari din muzica românească, este recunoscut și pentru scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Unul din cele mai notorii find cel cu Oana Zăvoranu și Pepe. Imediat după nunta celor doi, impresarul a avut câteva declarații dure pe aecastă temă, spnând la vremea respectivă:

”Pepe nu trebuia să se însoare cu așa ceva. Nu aș fi luat-o nici dacă îmi plătea cineva în aur. Este o blondă, chiar dacă nu e blondă, e o pițipoancă, are creierul lejer. Dacă nu avea mă-sa cimitirul ăla, nu făcea doi bani. Cântă ca o mașină de spălat, mai mult behăie, nu cântă!”, spunea Lucian, la Antena 1.