Cove a scăpat porumbelul despre PRO TV. Ce se întâmpla, de fapt, când se ducea la job

Cove a scăpat porumbelul despre PRO TV. Ce se întâmpla, de fapt, când se ducea la job
Cove a scapat porumbelul legat de plecarea sa de la PRO TV

Simpaticul Cove a părăsit trustul PRO, iar fanilor săi încă nu le vine să creadă că nu-l vor mai vedea în fiecare dimineață la matinalul Vorbește Lumea. De curând, prezentatorul TV s-a dat de gol și a spus ce l-a deranjat la fostul său loc de muncă.

Ce pățea, de fapt, Cove la PRO TV

Ani la rândul ne-a făcut diminețile mai frumoase alături de Adela Popescu și, ulterior, Lora la matinalul Vorbește Lumea. Însă, acum câteva săptămâni, Cove a făcut anunțul care i-a bulvevrsat pe urmăritorii săi din mediul online și nu numai, când a declarat că și-a reziliat contractul cu televiziunea PRO TV, urmând să fie implicat într-un alt proiect.

După ce a plecat de la PRO TV, Cove a semnat cu postul Prima TV, unde este prezentatorul emisiunii Flash Monden alături de Diana Bart, din data de 13 septembrie. Inițial a fost discret în ceea ce privește realele motive pentru care a decis să demisioneze din cadrul trustului din Pache Protopopescu.

Acum, însă, Cove a dat tot din casă și a mărturisit că ar fi simțit o povară atunci când mergea la serviciu. Cât despre PRO TV, jurnalistul spune că de postul TV „a mai rămas doar imaginea”.

„În definitiv și Messi a plecat de la Barcelona! O schimbare e de bun augur. Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost pe vremea când l-a înființat Sârbu. A rămas doar imaginea din Pro TV. Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu”, a declarat Cove, exclusiv pentru Click.

Cove s-a întors la Prima TV

Un nou început l-a așteptat pe Cove la televiziunea Prima TV, acolo unde simpaticul moderator TV s-a întors pentru a prezenta emisiunea Flash Monden alături de Diana Bart. Cove a mai lucrat cu echipa de producție de la actualul său loc de muncă, atunci când a găzduit, împreună cu chef Horia Vârlan, emisiunea „Mama mea gătește mai bine”.

„Da, am mai fost la „Mama mea gătește mai bine”. Era o emisiune culinară, un concurs jurizat de Horia Vîrlan. Eu am început primul sezon și emisiunea a mai continuat după mine. În viață sunt tot felul de momente, cum spunea o mai veche prietenă de-a mea, viața este plină de .

Nu trebuie neapărat să fie un motiv anume să te facă să te schimbi, să faci o schimbare. Pur și simplu vine un moment când o iei pe un alt drum.”, a completat vedeta pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI