Cove a dezbrăcat-o pe Lora în direct, la PRO TV. Ce avea pe sub haine, de fapt

Cove a dezbrăcat-o pe Lora în direct, la PRO TV. Ce avea pe sub haine, de fapt
Cove a dezbărcat-o pe Lora în direct, la PRO TV. Ce avea pe sub haine, de fapt

Imagini de senzație pentru fanii emisiunii „Vorbește Lumea”! Cove și Lora i-au lăsat cu mari emoții pe telespectatori după ce moderatorul de televiziune a dezbrăcat-o pe Lora în direct. Ce avea celebra cântăreață pe sub haine?

Vorbește Lumea: Cove a dezbrăcat-o pe Lora în direct

Emoții pentru telespectatorii emisiunii „Vorbește Lumea”! Fanii emisiunii au crezut că Lora va rămâne în direct fără frumoasa vestimentație cu care a venit în această dimineață, dar nu a fost așa. Cei doi colegi și-au făcut o mică farsă.

Cântăreața a promis că în prima zi a acestei săptămâni va face celebra preovocare cu apă care a fost des făcută de oameni din lumea întreagă în urmă cu 2-3 ani în scopul unor donații. De data aceasta, totul a avut note de amuzament.

Cove a ajutat-o pe amica sa să se dezbrace, dar nimeni nu se aștepta ca pe dedesubt să aibă o altă vestimentație. Iată că sub rochia solistei se ascundea un costum de neopren. ”Dezamăgirea e maximă!”, a spus Cove. Ulterior, Lora a intrat în casa micuță și și-a respectat promisiunea.

Cu toate astea, bărbatul nu s-a oprit aici din comentarii, dar de data asta a fost vorba despre laude la adresa trupului bine sculptat al blondinei. ”Trebuie să remarcăm că avem un trup grațios, armonios…”, a spus Cove. ”De ce nu ai vrut să vii cu un costum de baie mai normal, așa…”, i-a reproșat apoi.

”Nu e totul să nu mănânci dulce, mai trebie să faci și altele. Și trebie să te iubești în primul rând. Așa că sfatul meu pentru mine este să te apuci de treabă! Sport, Cove, sport. Dar primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți încălzești mușchii”, a spus Lora. ”Păi de 30 de ani tot mi-i încălzesc”, a râs fostul coleg de platou al Andreei Marin.

„Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile”

Lora a revenit cu plăcere pe platourile de la „Vorbește Lumea” după ce în trecut a mai înlocuit-o pe Adela la finele sarcinii trecute.

„Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”
Lora

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI