Cosmin Olăroiu, îngropat în bani de arabi! Românul dă lovitura vieții! Nici Mircea Lucescu nu a câștigat atât

de: Iulian Pavel
17 06. 2020

Cosmin Olăroiu este cel mai apreciat antrenor român al ultimilor 10 ani, impresionând în țările arabe și în China, acolo unde a câștigat foarte mulți bani. Nici Mircea Lucescu nu a câștigat atât de mult, înainte să renunțe la antrenorat.

Cosmin Olăroiu dă lovitura vieții la arabi

Ultima ofertă primită de antrenorul român este cu adevărat impresionantă. În plină criză globală și într-un moment în care salariile de milioane de euro au scăzut în Spania, Anglia, Franța sau Italia, chiar și în România, Olăroiu este îngropat în bani de arabi.

În prezent la Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu a primit o propunere de 8 milioane de euro pentru doi ani, potrivit spotmedia.ro. Tehnicianul este dorit insistent pe banca Emiratelor Arabe Unite, națională care vrea să aibă un cuvânt de spus în preliminariile pentru Campionatul Mondial, chiar dacă arabii formează o echipă modestă.

Olăroiu este în continuare în România, după ce nu a putut să călătorească în China. Asiaticii nu au obținut acordul să pătrundă în țară, nu înainte să-i micșoreze salariul în această criză. La un moment dat, Olăroiu a câștigat chiar și 6 milioane de euro.

Cosmin Olăroiu a mai fost selecționer

Antrenorul a mai pregătit pentru scurt timp naționala Arabiei Saudite, pentru Cupa Asiei din 2015. A stat două luni, între decembrie 2014 și ianuarie 2015. În Emirate le-a mai pregătit pe Al Ain și Shabab Al Ahli. Cu fiecare a impresionat, câștigând de câte două ori titlul cu ambele formații

Și la cea mai importantă echipă din zona Golfului, Al Hilal, a avut rezultate excelente. A dus echipa în finala Ligii Campionilor Asiei, aceeași performanță pe care a avut-o și Laurențiu Reghecampf la echipa arabă.

În schimb, Răzvan Lucescu a câștigat Liga Campionilor Asiei anul trecut cu Al Hilal, după ce a jucat extraordinar în fazele finale ale competiției.