Cosmin Olăroiu a făcut-o lată de ziua lui. Cu cine a fost surprins, de fapt

Cosmin Olăroiu a făcut-o lată de ziua lui. Cu cine a fost surprins, de fapt
Cosmin Olaroiu, petrecere de pomina de ziua sa

De ziua lui, Cosmin Olăroiu a petrecut regește. La împlinirea vârstei de 52 de ani, cel mai bogat antrenor român a organizat o petrecere de pomină, la care au fost invitați atât oameni de afaceri celebri, sportivi, dar și maneliști în vogă. Meniul pe care l-a ales fostul antrenor al Stelei nu a fost unul sofisticat, însă cu siguranță a fost extrem de apreciat de cei prezenți.

Cosmin Olăroiu, chef cu maneliști, de ziua lui. Cu cine a fost surprins fostul antrenor al Stelei

”Oli” nu se uită la bani când vine vorba de petreceri. A cheltuit zeci de mii de euro pentru a-și sărbători ziua de naștere. A închiriat un cort pe care l-a montat în curtea vilei sale de la Siliștea Snagovului, iar invitații săi au fost serviți cu mâncăruri tradiționale: pâine pe vatră, jumări, brânză, ceapă verde, roșii și chifteluțe. Acesta a fost doar aperitivul, căci vedeta din meniu a fost vițelul la proțap servit către seară. Nici grătarul nu a lipsit din meniu, iar toate acestea au fost stropite din belșug cu vin și șampanie de cea mai bună calitate.

Printre invitați s-a numărat Cristi Borcea, Tzancă Uraganu, dar și fostul luptător Florin Spac. Celebrul manelist a ținut să aibă o amintire frumoasă de la petrecerea lui Olăroiu, așa că s-a fotografiat împreună cu el și cu Cristi Borcea.

Din petrecere în petrecere

”Oli” a mai organizat un chef asemănător în urmă cu o lună, de ziua soției sale, Luminița, care a împlinit 51 de ani. Atunci, fostul antrenor al FCSB a preferat organizeze evenimentul la restaurant cu ștaif din parcul Herăstrău. Printre invitați s-a numărat și Alex Bodi. Manelele n-au lipsit nici ele. Atmosfera a fost întreținută de Florin Salam, Vali Vijelie și Elis Armeanca.

După mai bine de 10 ani petrecuți ca antrenor la echipe din Orientul Mijlociu și China, Cosmin Olăroiu s-ar putea întoarce să antreneze acasă. Fără doar și poate, prima echipă la care se gândește să revină este FCSB, alături de care a reușit o performanță greu de egalat în competițiile europene: semnifinala Cupei UEFA.

Vine Oli Gratis la FCSB?

Ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru echipa lui Gigi Becali, care a eșuat în ultimii ani în a mai câștiga vreun trofeu. La sfârșitul lunii mai, liderul suporterilor roș-albaștri, Gheorghe Mustață, a mărturisit că a avut o discuție cu Olăroiu, care i-ar fi spus că s-ar întoarce la FCSB dacă și-ar rezolva mai repede litigiul cu echipa Jiangsu Suning din China, alături de care a câștigat campionatul anul trecut.

”A spus că ar veni gratis pentru suporteri și pentru Steaua (n.r. FCSB) dacă și-ar rezolva mai repede problema din China de unde are de luat mai mulți bani. Nu mi-am permis să îl întreb câți bani. Mi-a spus că e un litigiu acolo și nu poate veni ca antrenor. Omul acolo a muncit, a câștigat un campionat în istoria clubului.”, a precizat Mustață, potrivit playsport.ro.

Gigi Becali îl așteaptă pe Olăroiu cu brațele deschise

Patronul FCSB este deschis unei noi colaborări cu prietenul său, Cosmin Olăroiu.

Gigi Becali: ”Oli poate să vină oricând la echipă. Doar trebuie să spună că vrea.”

La Jiangsu Suning, fostul tehnician al roș-albaștrilor câștiga aproximativ 7 milioane de euro pe sezon. După ce a câștigat tilul în 2020, patronul echipei a acuzat probleme financiare mari. Drept urmare, Cosmin Olăroiu nu și-a mai primit banii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI