Cornelia și Lupu Rednic, nași de botez în plină pandemie. Imaginile sunt uluitoare

de: Andrei Simion
04 05. 2020

Viața în timpul pandemiei nu stă în loc, iar de acest lucru sunt siguri interpretii de muzică populară Cornelia și Lupu Rednic, care au nășit un băiețel, weekendul trecut. Evenimentul s-a desfășurat după regulile impuse de starea de urgență.

Cornelia și Lupu Rednic au fost nași de botez în plină pandemie

Pentru Cornelia și Lupu Rednic, weekendul trecut a fost marcat de un eveniment fericit. Interpreții de muzică populară au devenit părinți spirituali pentru micuțul Dragoș-Sorin Pohajdak. Ceremonia a avut loc într-o biserică din Sighetul Marmației, iar părinții băiatului, Sorina și Ciprian Pohajdak, au respectat regulile impuse de ordonanțele militare, adică au purtat măști de protecție în biserică și au organizat evenimentul astfel încât să numere numai opt persoane.

„Astăzi nași de botez! Să crească mare finuțul nostru, Dragoș-Sorin Pohajdak, astăzi încreștinat! În biserică am purtat măști și nu am depășit numărul de persoane admis!”, a scris cântăreața pe pagina sa de Facebook.

Cântăreața are o siluetă de invidiat

Cornelia, alături de soțul ei și familia celui creștinat, au petrecut două zile pline departe de București și s-au simțit minunat. Din fotografiile publicate pe rețelele de socializare se observă și că toți sunt veseli, mai cu seamă Cornelia, care și-a încântat fanii cu o nouă apariție.

Aceasta are o siluetă de vis, reușind să slăbească foarte mult în ultima perioadă, deși este o bucătăreasă iscusită.  De altfel, solista a primit multe aprecieri și laude pentru felul în care se menține, în secțiunea de comentarii.

„Sunteți superba . ?/ Cat de frumoasa sunteti??/ O,,bijuterie” de femeie!❤️/ Sunteti superba?/ Ba dar ești de o frumusețe rara. Ești superba rău. ❤️❤️❤️❤️❤️??????❤️❤️❤️❤️❤️/ O finuta?/ ?????O doamnă superbă!??”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.