Cornelia Catanga a murit. Cum ajunsese să trăiască în ultimele luni, din cauza pandemiei

Cornelia Catanga a murit. Cum ajunsese să trăiască în ultimele luni, din cauza pandemiei
Cum ajunsese Cornelia Catanga să trăiască în ultimele luni de viață?

Cornelia Catanga s-a stins din viață în urma unor complicații COVID-19. Cum a ajuns să trăiască celebra cântăreață în ultimele luni? Perioada pandemiei a fost aspră cu mulți dintre artiștii renumiți de la noi.

Cum ajunsese Cornelia Catanga să trăiască în ultimele luni de viață?

Regretata solistă a muzicii lăutărești a trăit o parte din viață ca o regină, în vila ei din Chitila, cu bucuria de a avea aproape zilnic spectacole. Aceasta ajunsese în ultima perioadă la fundul sacului după ce banca i-a luat casa, s-a mutat în chirie în Bragadiru, iar la vreme de pandemie s-a dus fiecare concert. Alex, fiul ei, a fost un real sprijin în pandemie, mai cu seamă că pe lângă toate problemele financiare veneau și discuțiile uriașe legate de căsnicia care se ducea de râpă.

„Ne-au nenorocit ăștia, nu se mai fac evenimente, nu am nici o posibilitate. La chirie, cu tot cu utilități, trebuie să plătesc lunar cam 800 de euro. Nu mai am bani nici de pâine, fiul meu îmi dă. O să ajungem la foame mare! Dacă aveam ceva strâns deschidem o afacere cu mâncare, doar asta mai merge acum, ceva online, să ne aducă un angajat ciorba la ușă. Ultimul spectacol l-am avut pe 25 octombrie, pe Casa Poporului. Dacă nu ar fost fiul meu, Alexandru, un talentat pianist, era jale. El are succes cu trupa lui. Voiam să îi fac nuntă, este logodit, fata a venit din New York, dar de unde bani? Însă, nu mă las, cum trece nebunia asta îi fac o nuntă cu peste 200 de invitați, că doar una e Catanga!”
Cornelia Catanga (Sursa: impact.ro)

„Este foarte greu”

Criza sanitară i-a adus o neliniște incredibilă cu care nu s-a putut obișnui. Aceasta s-a simțit în ultimele luni de viață foarte supărată, agitată și nervoasă, neobișnuită cu atât de puțină activitate și cu atâtea probleme care păreau că nu-și vor mai găsi rezolvarea niciodată:

„Este foarte greu cu statul ăsta în casă, ne învârtim ca un gândac în oală, ne găsim de lucru prin bucătărie, cu una-alta, ascult știrile tv, sper să vină și vești bune. Se pare că abia peste doi ani, după ce vom fi vaccinați, ne vom putea întoarce, cât de cât, la viața de odinioară. Cine mai știe?”

Fanii celebrei cântărețe sunt șocați de vestea aflată. Cu toate că știau că este în categoria de risc, valul de infectări recent fiind unul îngrijorător, iar problemele de sănătate ale artistei știute de prea multă vreme, cei care o iubesc au crezut că vedeta va continua lupta pe care a început-o. Din păcate, trupul său a cedat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI