Cornel Dinu este de nerecunoscut după operația suferită. Nu îți dai seama că este el, cum arată VIDEO

de: Andrei Simion
21 09. 2024

Cornel Dinu, unul dintre cei mai mari antrenori din istoria fotbalului românesc și o legendă a clubului Dinamo, este de nerecunoscut în ultima perioadă. Fostul tehnician al „câinilor roșii” pare vizibil transformat, iar slăbiciunea și lipsa de energie sunt evidente. După ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală, Dinu a apărut într-o stare mult mai fragilă decât fanii săi îl știu, stârnind îngrijorare printre apropiați și suporteri.

Cornel Dinu este de nerecunoscut după operația suferită

Acum, vizibil slăbit și lipsit de energie, Cornel Dinu le-a transmis un mesaj emoționant fanilor lui Dinamo.

Cornel Dinu a rămas loial echipei sale de suflet chiar și în perioadele dificile. Legenda dinamovistă le-a exprimat recunoștința suporterilor pentru susținerea oferită și i-a asigurat pe fanii „câinilor roșii” că se va reface în curând.

„Îi îmbrățișez pe toți. Le mulțumesc din suflet că sunt alături de mine. Și eu sunt alături de ei, știu că sunt câini roșii adevărați, ca și mine. Eu sunt deocamdată puțin șchiop, dar am să îmi revin”, a spus Cornel Dinu, în dialogul exclusiv cu iAMsport.ro.

Coxartroza, o afecțiune cronică degenerativă a șoldului, este o boală care l-a afectat și pe Cornel Dinu. Acesta avea programată o operație la piciorul stâng în aprilie, însă intervenția a fost amânată din cauza îmbolnăvirii sale cu COVID-19.

Cornel Dinu a împlinit 76 de ani pe 2 august. Cu această ocazie, fanii lui Dinamo au afișat un banner special dedicat lui Mister, în timpul meciului cu Gloria Buzău, pe care echipa l-a câștigat cu 4-1.

Cornel Dinu, legendă a fotbalului românesc

Cornel Dinu deține recordul pentru cele mai multe meciuri jucate în prima ligă pentru Dinamo, cu un total de 454 de partide. A câștigat 6 titluri de campion ca jucător (în 1971, 1973, 1975, 1977, 1982 și 1983) și 2 ca antrenor (în 2000 și 2002), alături de 4 Cupe ale României, două obținute ca jucător (1968, 1982) și două ca antrenor (2000,

Acesta a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului de trei ori, în 1970, 1972 și 1974. A jucat 67 de meciuri și a marcat 3 goluri pentru echipa națională de seniori a României între 1968 și 1981. În 1970, s-a clasat pe locul 24 în competiția pentru Balonul de Aur, trofeu câștigat de Gerd Müller.