Corina Caciuc, apariție răvășitoare la brațul lui Laurențiu Reghecampf. Dezvăluiri surprinzătoare din intimitate. A renunțat la discreție

de: Daoud Andra
30 08. 2024

După mai bine de trei ani de relație, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au bifat o apariție televizată împreună. Cei doi nu s-au ferit de camerele de luat vederi, iar iubita antrenorului a făcut câteva dezvăluiri în premieră, despre viața lor de familie.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au dat un test de compatibilitate

Formează un cuplu discret de mai bine de trei ani și au împreună doi copii, dar au evitat aparițiile la emisiuni TV până acum. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au fost surprinși la un eveniment monden și nu s-au mai ferit de camerele de luat vederi. Cu o rochie neagră, decoltată, părul prins în coc și un machiaj elegant, iubita antrenorului a atras toate privirile.

Nici Reghe nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum negru, elegant, cu cămașă de aceeași culoare și pantofi. Cei doi au fost luați la întrebări de reporterul emisiunii ”La Măruță”, care le-a dat un test de cuplu.

Astfel, telespectatorii au aflat că Laurențiu Reghecampf petrece mai mult timp pe rețelele de socializare decât iubita lui, este mai pofticios, gătește mai des, dar petrece și mai mult timp la cumpărături și cheltuie mai mulți bani decât ea.

Cum este Corina Caciuc în calitate de mamă

Iubita lui Laurențiu Reghecampf are un program plin, fiind mama a doi copii mici. Liam, băiețelul cel mare al cuplului, are doi ani, în timp ce frățiorul lui este bebeluș, fiind în prezent la etapa creșterii dinților și a diversificării. Corina Caciuc a dezvăluit, în același interviu, că Reghe o ajută mult cu copiii, mai ales cu cel mic, în timpul nopții. În ceea ce privește metodele de parenting alese de cei doi, tânăra mămică a dezvăluit:

”Sincer, mă dau după copil. Încerc oarecum să îi cunosc caracterul, ca să pot să îl educ în așa fel încât să nu fie traumatizat. Sunt foarte mari diferențe între ei, sunt total diferiți. Liam a fost mult mai cuminte și mai liniștit, când era mic, foarte la program. Landon nu, este foarte rebel, doar ce vrea el, atât”, a spus iubita lui Reghe.

Cei doi au început o relație când Laurențiu Reghecampf încă era căsătorit cu Anamaria Prodan și, în ciuda scandalurilor din presă, au rămas împreună și au format o familie. În prezent au doi copii, pe care îi cresc împreună, iar antrenorul este foarte implicat în viața de familie, dar și în ceea ce privește treburile casnice, după cum a dezvăluit iubita lui. Reghe este cel mare gătește cel mai des la ei acasă, atât preparate tradiționale, cât și unele mai sofisticate.