Corina Bud are cu ce se mândri. Cum arată fiul ei, Robin, la 11 ani. Seamănă cu un star internațional

Autor: Redacția - 11:29, 27 mai 2019
Mâdnria Corinei Bud este chiar fiul ei, Robin

Corina Bud are un băiat care seamănă leit cu ea. La doar 11 ani, Robin Bud a început deja să fie celebru datorită mamei sale, dar și a faptului că, pe măsură ce se maturizează, începe să semene și cu un actor faimos.

Se spune că băieții tind să semene mai mult cu mamele, cel puțin când sunt mici, iar Robin a dovedit asta din plin. Acum, el are 11 ani și pare că se maturizează tot mai repede, dacă ar fi să ne luăm după pozele de pe contul său de Instagram.

Blond, destul de înalt pentru vârsta lui, cu o statură zveltă și atracție pentru modă, băiatul pare că a moștenit multe de la mama sa. Totuși, unii ar spune că începe să semene foarte mult cu celebrul actor Macaulay Culkin, cel care a interpretat rolul lui Kevin, băiețelul din filmele Singur Acasă.

Corina Bud, mândră peste măsură de fiul ei, Robin

Corina Bud are cu ce se mândri. Cum arată fiul ei, Robin

Corina Bud are toate motivele să se simtă o mamă mândră, nici nu-i de mirare că nu se mai gândește la măritiș. Artista se simte împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal, iar la cei 39 de ani ai săi, nu mai trebuie decât să se gândească la viitorul copilului său.

De altfel, în urmă cu doi ani, cântăreața și-a spus ferm părerea despre căsătorie unui jurnalist de la Antena Stars. Răspunsul ei a fost cât se poate de clar:

„N-am făcut niciodată o nuntă și nici n-am fost mireasă…Nu e prioritatea mea și nici visul meu. Cred că e foarte important să găsești omul cu care să rezonezi, să ai chimie. Iubirea este cea mai importantă. Nu cred că un act leagă mai mult un cuplu”, a declarat Corina Bud pentru Antena Stars.

Ce vrea să devină Robin, atunci când se va face mare

Cât despre Robin, Corina are planuri mari pentru fiul ei, mai ales că a observat deja care sunt înclinațiile lui și are de gând să-l susțină să-și aleagă viitorul pe care și-l dorește:

„Robin este mare baschetbalist, e înalt, chiar foarte înalt pentru vârsta lui, va avea multe meciuri”, a povestit artista în urmă cu trei ani.

Cât despre bărbatul cu care a avut o relație de 20 de ani, Nelu Bud, Corina a mărturisit că au ales să păstreze legătura de dragul lui Robin și să-și joace bine măcar rolul de părinți, dacă cel de soți nu.