Copleșită de trădarea lui Andrei, Cristina a găsit alinare în brațele ispitei. Îmbrățișări și sărutări la Insula Iubirii

de: Daoud Andra
20 08. 2024

Ediția de luni a emisiunii Insula Iubirii a venit cu mari surprize pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. După ce Andrei a trădat-o cu Diandra, Cristina a găsit alinarea în brațele unei ispite masculine, cu care s-a și sărutat.

S-a aprins flacăra ispitei pe insula băieților

Episodul de luni din Insula Iubirii a adus multe tensiuni și răsturnări de situație. După ce flacăra ispitei s-a aprins pe insula băieților, Andrei, Cornel, Dani, Rareș și Claudiu au fost chemați de către Radu Vâlcan la ceremonia focului. Fiecare dintre ei se aștepta ca flacăra să fie pentru el, însă ghinionistul serii a fost Andrei.

Concurentul care a venit pe insulă alături de soția lui, cu care este căsătorit de 10 ani, a fost primul care a picat în ispită. După ce Andrei a dezvoltat o legătură afectivă cu ispita Diandra, Cristina a găsit și ea alinare în brațele unei ispite masculine. Suferința provocată de soțul ei a determinat-o pe Cristina să se refugieze în brațele lui Eric, de care s-a apropiat cel mai mult de când este pe insulă.

Cristina și Eric au făcut baie în mare, noaptea, iar camerele de luat vederi au surprins imagini cu apropierile lor. Cei doi au avut parte de câteva momente de tandrețe, iar sărutul a venit natural, deși până în acel moment declarau că îi leagă doar o prietenie.

Cristina și Eric s-au sărutat la Insula Iubirii

Cum a reacționat Andrei

Chiar dacă, la rândul lui, Andrei a dat curs atracției pe care a simțit-o pentru Diandra, imaginile cu soția sa în brațele altui bărbat nu l-au lăsat indiferent.

“Deocamdată nimic care să mă surprindă. Este normal ceea ce face. Începe să se detașeze, să fie ea. Lângă mine nu a putut să fie fericită și nu am putut să scot zâmbete de la ea așa cum am văzut acum. E dureros și pentru mine și pentru ea, ne iubim, cu siguranță și ea mă iubește și eu o iubesc, ne vrem binele, dar, frate, nu ne înțelegem”, a spus Andrei în emisiune.

“Mă bucur pentru situația care s-a creat acum și pentru răspunsurile pe care le primesc. Dragostea nu vine și pleacă imediat, să ne înțelegem. Ai spus că la ceremonia care a fost ea a zis ‘eu nu aș fi venit, te iubesc, tu ești viața mea’. Ia uite! Cris, ia și privește. Ești viața mea. Nu eu, tu. Păi scuză-mă, ți-a pierit iubirea în 2 zile când m-ai văzut cu cineva?”, a spus Andrei la bonfire.