Copilul din imagine este acum un cunoscut cântăreț din România. Așa arăta în prima zi de școală. Îl recunoști?

de: Ioana Bucur
11 09. 2023

Îmbrăcat în uniforma școlară, cu stiloul în mână, pe micul școlar din fotografie l-a așteptat un viitor fabulos. Copilul din imagine este acum un cunoscut cântăreț din România, însă probabil sunt puțini cei care reușesc să îl recunoască, a trecut printr-o transformare spectaculoasă.

Vedeta pe care puțini o pot recunoaște

11 septembrie 2023 marchează, pentru elevii din toate colțurile țării, începutul noului an școlar. În timp ce micuții se întorc în băncile sălilor de clasă, adulții își amintesc emoțiile pe care le-au trăit și ei în acele momente, când ei erau cei pentru care se încheia vacanța de vară.

Acum ceva timp, în mediul online a apărut o fotografie ce, la prima vedere, nu conține niciun element spectaculos. În ea apare un băiețel simpatic, îmbrăcat în clasica uniformă școlară. Copilul stă în bancă, cu stiloul în mână și privește, cel mai probabil, spre tabla din fața sălii de clasă. O imagine ce a devenit deja tradiție la români, în prima zi de școală.

Te-ar putea interesa și: 7 vedete mari din România, fotografii rare din prima zi din școală. Îi recunoști?

Copilul din imagine a devenit un cântăreț cunoscut

Ceea ce puini bănuiesc este faptul că acest copil este acum un cunoscut cântăreț din România. Și-a început cariera la o vârstă fragedă, lansând împreună cu trupa sa un cântec ce a devenit imediat hit, mai ales în rândul copiilor.

Este vorba despre nimeni altul decât Florin Ristei. Hitul „Dana” i-a adus celebritatea. După câțiva ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor, s-a întors, făcând furori ca participant la X Factor România, concurs pe care l-a și câștigat.

În afară de muzică, el și-a construit și o carieră în televiziune, fiind implicat în mai multe proiecte de la Antena 1.

„Nu sunt bune exemplele astea la televizor”

Recent, împreună cu Speak, Florin Ristei a creat un podcast de succes, Fierți pe Insulă, în care a analizat fiecare ediție a show-ului Insula Iubirii.

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic..deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei.