Copil de patru ani, mort după ce a fost scăpat din brațe de persoana care îl îngrijea: „L-am scăpat și apoi m-am dus să mânânc o pizza”

Copil de patru ani, mort după ce a fost scăpat din brațe de persoana care îl îngrijea: „L-am scăpat și apoi m-am dus să mânânc o pizza”
Băiat de 4 ani, scăpat de bonă de la balcon

Tragedie într-o familie de italieni, după ce copilul lor a fost scăpat din brațe de cel care era angajat să aibă grijă de micuț. Ulterior evenimentului tragic, persoana vinovata a povestit ce a făcut, printre altele, că a mers să mănânce o pizza.

Copil, ucis de angajatul familiei

Tragicul accident a avut loc în Napoli, chiar de la balconul familiei. Copilul de patru ani se afla în brațele lui Mariano Cannio, un bărbat în vârstă de 38 de ani, care fusese angajat de părinții copilului să aibă grijă de treburile casnice și de copil, în absența lor. Potrivit cercetărilor făcute de polițiști, acesta a reieșit vinovat, după ce a povestit că a ieșit cu copilul pe balcon, moment în care a simțit că amețește și că îi scapă băiețelul din brațe, peste balustrada balconului.

„L-am luat în brațe și am ieșit cu el pe balcon. Când eram lângă balustradă, am simțit o amețeală, m-am aplecat și am scăpat copilul din brațe. Imediat, am auzit țipete venind de jos și m-am speriat. Eram conștient de ce se întâmplase”, a le-a povestit tânărul polițiștilor.

Ceea ce i-a șocat extrem de tare pe oamenii legii a fost modul în care bărbatul a ales să reacționeze după accident. Acesta a povestit că a mers să își cumpere o pizza, apoi a revenit în casă unde a stat întins pe pat și s-a gândit la ce s-a întâmplat, iar ulterior a coborât la bar pentru a-și cumpăra un cappuccino.

„M-am dus să mănânc o pizza în Sanità, apoi m-am întors acasă. M-am întins pe pat și am început să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Apoi am coborât și am mers la un bar din via Duomo, mi-am luat un cappuccino și un croissant, apoi am revenit acasă, unde m-ați găsit”, le-a relatat Cannio polițiștilor, potrivit presei italiene.

Cu ce probleme medicale se confrunta tânărul

Potrivit presei internaționale, angajatul familiei suferă de schizofrenie, lucru știu de părinții copilului încă de la angajare. Din păcate, în momentul tragediei, acasă se afla și mama copilului, însărcinată în opt luni. Potrivit declarațiilor celor doi părinți, bărbatul fusese agajat pentru a ajuta la treburile casei.

Vecinii au declarat că bărbatul avea ieșiri anormale, dar nimeni nu se gândea că ar putea face rău unui copil, mai ales că acesta era recomandat de multă lume pentru serviciile prestate pentru curățenie.

„A avut probleme și părinții au știut, dar nimeni nu s-a gândit că va face rău unui copil. Era ciudat: mergea, țipând brusc că îl băteau și voiau să-l omoare, dar era singur. Toți l-au sunat pentru curățenie, pentru că au spus că este foarte bun”, a povestit un vecin, potirivt

 

În prezent, acesta a fost închis în Penitenciarul Poggioreale din Napoli, în timp ce micuțul a fost înmormântat în cursul zilei de ieri.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI